Ο ΕΣΙΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

πηγή: Intime
 

Εθνική εορτή σήμερα 2 Ιουνίου. Το 1971, για να μη ξεχνιόμαστε, ο Παναθηναϊκός διέπραξε την κορυφαία ιστορικής σημασίας αντιδικτατορική αντίσταση να προκριθεί μέχρι τον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης και να παίξει στο Ουέμπλεϋ. Και στις 2 Ιουνίου, σήμερα μετά από 44 χρόνια, ένας άνθρωπος του Παναθηναϊκού, ο Μιχάλης Εσιενίδης στις 12 το μεσημέρι παραδίδει στου Μαξίμου τη Συμφωνία με τους δανειστές, όπως υπογράφτηκε στο Eurogroup.

Να, γιατί ξετρελλαμένος ο κόσμος κατέκλυσε χθες το βράδυ το αεροδρόμιο και τα μήντια κάλυψαν λεπτό προς λεπτό, αναπνοή προς αναπνοή, την επιτυχία της αριστερής λαϊκιάς κυβέρνησης και το μέγα άγγελμα που έφερνε η άφιξη του ποδοσφαιριστή ελληνικής, εννοώ παναθηναϊκής, καταγωγής. Του Γκανέζου Μίκαελ Εσιέν.

Δικαιολογημένες οι εκρήξεις πατριωτικού ενθουσιασμού στο Μαρκόπουλο. Η Συμφωνία με τους πούστιδοι Ευρωπαίους είναι ό,τι καλύτερο για τους Έλληνες. Αληθινή λύτρωση.
Καταργεί και στα χαρτιά την τρόικα, και το μνημόνιο, και την εγκληματική οργάνωση, και το κωλοτρυπηδάτο σλιπάκι της Παναρίτη. Και το πιο σπουδαίο! Δεν ιδιωτικοποιείται ο ΟΛΠ, όπως απαιτούσε ο αντιδήμαρχος Πειραιά Ευάγγελος Μαρινάκης. Γι’ αυτό ο κόσμος στο αεροδρόμιο γάβγιζε το σύνθημα «Εσιέν, αλάνι, γάμα το λιμάνι». Πλήρης δικαίωση της Αριστερής Πλατφόρμας του κυβερνητικού Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

Η μαρτυρία του πιλότου για τον Εσιέν