ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑ ΕΣΙΕΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Αλησμόνητες στιγμές της δεκαετίας ’70 στο αεροδρόμιο του Ελληνικού θύμισε ο πανζουρλισμός χθες το βράδυ στην αναμονή και την άφιξη στο Μαρκόπουλο του Γκανέζου ποδοσφαιριστή Μικαέλ Εσιέν. Τέρμα και τελείωσε. Έχουν πέρα για πέρα δίκαιο οι Ευρωπαίοι δανειστές μας. Οι Έλληνες δεν αλλάζουν με τίποτα. Οι Έλληνες παραμένουν οι ίδιοι, είτε χρωστάνε, είτε τους χρωστάνε.

Πραγματικά κάποιοι έπαθαν την πλάκα της ζωής τους με τον συναγερμό που βάρεσαν τα ΜΜΕ. Όλοι εκεί, στο αεροδρόμιο, για να μεταφέρουν κάθε φλας, κάθε στιγμιότυπο της φρενίτιδος του λαού, επειδή παίζει η πιθανότητα να υπογράψει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε μια ανώνυμη εταιρεία του ντόπιου πρωταθλήματος. Δεν γνωρίζουν, όμως, τους λόγους που ο κόσμος έτρεξε στο αεροδρόμιο.

Να αναφέρω ότι το κυρίαρχο σύνθημα του ανυπότακτου λαού χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο: «Εσιέν, αλάνι, γάμα το λιμάνι». Από μια γωνιά κρυμένος το άκουγε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και από τη συγκίνηση δύσκολα κρατούσε τα δάκρυά του. Ήταν η μεγάλη δικαίωση του αντιδημάρχου Πειραιά που έχει κάνει αγώνα ενάντια στη προηγούμενη κυβέρνηση του Σαμαρά να μην ιδιωτικοποιήσει τον ΟΛΠ.

Ο κόσμος έμαθε, διαδόθηκε μεμιάς, ότι ο Εσιέν φέρνει υπογεγραμμένη τη συμφωνία με το Eurogroup. Και μέσα σ’ άλλα αναφέρεται ότι γίνεται δεκτή η μη κρατικοποίηση του μεγάλου λιμανιού της χώρας. Ποιος Εσιέν! Ο Μαρινάκης και ο Τσίπρας έδιωξαν τους Κινέζους από το λιμάνι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Εσιέν έφερε τη συμφωνία με τους δανειστές!