«ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»

πηγή: Intime
 

Και σου λέει ο άλλος: Δυο αγώνες μείνανε. Θα τελειώσουνε και του χρόνου θα πάμε για άλλα. Κι όμως δεν είναι έτσι φιλαράκι. Μπορείς να βγεις στο γήπεδο και να σταθείς με αξιοπρέπεια. Ή, να βγεις με κατεβασμένα τα σώβρακα. Υπάρχει διαφορά. Δεν νομίζεις;

Ο ΠΑΟΚ έκανε υπέρβαση κάθε αρνητικής σκέψης που θα μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε για αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ. Συψαιμία σε προχωρημένη μορφή. Το είπε για τα αποδυτήρια ο Κλάους, αφού πρώτα είχε τσαντιστεί με τον τσόγλανο τον Καραμάνο που του έκανε μαγκιές μέσα στο σπίτι του. Αλλη κουφάλα κι αυτός.

Ο δε Γεωργιάδης ήταν χαμένος στη συνέντευξη Τύπου. Δεν μπορούσε να απαντήσει σε τίποτα. Ετρωγε τις βρεγμένες πατσαβούρες. Μερικοί έβγαλαν το άχτι τους και για
πατσαβούρες που ήθελαν και δεν μπορούσαν να ρίξουν σε άλλους. Να τα λέμε αυτά. Ετσι ακριβώς!

Χαμένος στην τρέλλα του και ο λίγος κόσμος που δεν ήξερε ποιον να πρωτοκράξει. Ο Σαλπιγγίδης τα άκουσε από συνήθεια. Ως γνωστόν δεν έχει αγωνιστεί σε όλη τη σειρά των πλέι οφ, αλλά αυτό έχει ελάχιστη σημασία. Τα άκουσε. Κάποιοι βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να ρωτήσουν τους παίκτες αν πληρώθηκαν κανονικά στο τέλος του μήνα. Κάποιοι το έριξαν στο σορολόπ. «Δεν θα πάτε φέτος διακοπές», ήταν το κορυφαίο σύνθημα που χρησιμοποίησαν, υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία θέση στα πλέι οφ σημαίνει προκριματικά στο Γιουρόπα ντάλα καλοκαίρι.

Ακουσε και ο Αρνεσεν την προτροπή: «Αλλαξέ τα όλα». Τι κατάλαβε; Είναι ένα θέμα. Τι μπορεί να κάνει; Είναι άλλο θέμα. Το κύριο θέμα.

Διαβάστε ακόμα:

«Καλά του κάνανε του γαύρου Γιαννιώτα»