ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Προσέλαβε τον Άρνεσεν ο ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι, επί της ουσίας, θα αλλάξει στον ΠΑΟΚ. Ότι με την παρουσία πλέον του Δανού θα αρχίσουν να σκάβουν θεμέλια στον ΠΑΟΚ για να ρίξουν κολώνες, όπου θα κτιστεί μια σύγχρονη εταιρεία σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των μεσαίων έστω κυβικών κλαμπ της Ευρώπης.

Αν γινόταν το αντίθετο, δηλαδή αν ο Άρνεσεν προσελάμβανε τον ΠΑΟΚ, τότε ναι, να το συζητήσουμε. Τότε, ναι, ίσως υπήρχε μια ελπίδα ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από τη μοίρα μιας ελληνικής ομάδας. Μιας σκοπιανής, βουλγάρικης, σέρβικης, τέλος πάντων μιας βαλκανικής ιστορίας.

Έτσι είναι. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Άρνεσεν, όχι ο Άρνεσεν τον ΠΑΟΚ. Που σημαίνει ότι ακόμα κι αν ο νέος προπονητής όπως και οι μεταγραφές που θα γίνουν, είναι αποκλειστικά της επιλογής Άρνεσεν, όλοι αυτοί θα έρθουν στον ΠΑΟΚ. Να μη ξεχνιόμαστε. Νέοι παίκτες και νέος προπονητής θα παρκάρουν στον παληό, στον γνωστό ΠΑΟΚ.

Αποτυχημένες θα 'ναι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πιθανότερο. Αυτοί οι ίδιοι παίκτες που θα επιλέξει ο Άρνεσεν σε μια άλλη ομάδα, σ' ένα άλλο περιβάλλον θα έχουν διαφορετικό «φύτρωμα» σε σύγκριση μ' εκείνο του ΠΑΟΚ.

Η απόλυτη χοντρομαλακία είναι να επαναλάβεις αυτό που σαλιαρίζουν. «Κυττάμε μπροστά. Ξεχνάμε το Χθες. Ό, τι έγινε, έγινε. Αλλάζουμε σελίδα». Αυτά τα ακούς από εκείνους που φοβούνται να πάνε στο γιατρό. Γιατί δεν αντέχουν να ακούσουν από τι πάσχουν. Από εκείνους που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα. Από εκείνους που θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ.

Αν πράγματι ο ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Ιβάν Σαββίδης θέλει έναν άλλον ΠΑΟΚ, τότε ξεκινάει από το Χθες. Από το Σήμερα. Το οποίο δεν το ξεχνάει, αλλά το μελετάει και μαζύ το καταδικάζει.

Γι' αυτό σου λέω ότι άλλο Ήρθε ο Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ κι άλλο Ο ΠΑΟΚ πήγε στον Άρνεσεν.

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς «πηγές» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακός