ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Έστω ότι αύριο ο ανακριτής αποφασίζει για τον Μαρινάκη την απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα. Τι θα κάνει ο εφοπλιστής, ρωτάω. Θα στείλει επιτόπου στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να τους ζητήσει να μην τον αφήσουν να βγει έξω από τα σύνορα. Ανέκδοτο.

Έστω ότι ο ανακριτής, μετά την απολογία του Μαρινάκη, κατηγορούμενου για σοβαρά πράγματα, του απαγορεύει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Τι θα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ρωτάω. Θα στείλει επιστολή τους μετόχους της ΠΑΕ και στα παιδιά της Θύρας 7 να του δώσουν την άδεια να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Ανέκδοτο.

Ο επί σειρά ετών σύμβουλος της ΕΠΟ Άρης Σταθόπουλος μετά την απολογία του, κατηγορούμενος για την εγκληματική οργάνωση, άκουσε ότι του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μεσσήνιος ποδοσφαιροπατέρας, που εδώ και 30 χρόνια κυριαρχεί στο τοπικό ποδόσφαιρο, τελείωσε. Δεν χρειαζόταν καν, όπως έκανε, να στείλει επιστολή στο Δ.Σ. της ΕΠΟ να τους... ζητήσει να παραιτηθεί.

Με την απόφαση του ανακριτή ο Σταθόπουλος δεν είναι απλά «παραιτημένος», αλλά καταργημένος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ. Ούτε η ΕΠΟ θα μπορούσε να... μην κάνει αποδεκτή την «παραίτησή» του.

Άσε τον Σταθόπουλο που τελείωσε από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και την ΕΠΟ. Τι θα γίνει με τυχόν απαγόρευση ενασχόλησης με τον Ολυμπιακό στον Μαρινάκη. Αυτό το έργο κόβει εισιτήρια.

Διαβάστε ακόμα:

Δικαστικό θρίλερ με την εγκληματική οργάνωση