ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

πηγή: Intime
 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε νέα μπασκετική κόντρα. Λάθος! Η κόντρα είναι κόντρα όταν βρίσκονται αντίπαλοι αυτοί οι δύο, είτε στο μπάσκετ, είτε στο πόλο, στο ποδόσφαιρο και το βόλεϋ. Και κάποιοι σε μια τέτοια κόντρα έχουν για μια φορά ακόμα την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Να πάνε στο γήπεδο για να ξεχαρμανιάσουν. Να βρίσουν. Αμα λάχει να πλακωθούν. Να διακόψουν το ματς. Να καταστρέψουν.

Και βγαίνουν οι Σπανούληδες και οι Διαμαντίδηδες και προκαλούν. «Θέλουμε να παίξουμε μπάσκετ. Εν ειρήνη. Χωρίς χυδαιότητες. Χωρίς ακρότητες».

Ποιος σε ρώτησε, ρε Σπανούλη, τι θέλουμε εμείς. Με ποιο δικαίωμα, ρε Διαμαντίδη, μας κάνεις μάθημα. Δουλειά σου και δουλειά μας. Εσείς τη δική σας και εμείς τη δική μας. Δεν καταλάβατε. Μας λέτε ότι θέλετε να παίξετε μπάσκετ σε αθλητική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα. Που ζείτε, ρε. Μήπως νομίζετε ότι είστε στο ΝΒΑ.

Ε, εμείς οι οπαδοί, οι πιο οπαδοί από τους οπαδούς, η ψυχή της ομάδος μας δεν το γουστάρουμε έτσι. Δεν είμαστε αμερικανάκια να κάτσουμε στην κερκίδα ξενέρωτοι με κόκα κόλα και ποπ κόρν. Εμείς και οι συνάδελφοι της άλλης πλευράς, βαζέλοι και γαύροι, πάμε στο γήπεδο για να δείξουμε ποιοι είμαστε. Να τα κάνουμε λίμπα. Επειδή υπάρχουμε κι εμείς, όχι μόνον εσείς, κύριε Σπανούλη και κύριε Διαμαντίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Για 5 χρόνια ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού