ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ Η ΝΙΚΗ 3-1 ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ

 

Ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένας σπουδαίος τελικός που μας τον χάρισε η Μπαρτσελώνα. Η επιτυχία της δεν είναι μονάχα ότι κέρδισε, αλλά ότι προκάλεσε και την Γιουβέντους να δείξει το δικό της μεγαλείο.

Πραγματικά η ιταλική ομάδα δικαίωσε με τον πιο τιμητικό τρόπο την πρόκρισή της στον τελικό του τσάμπιονς ληγκ και κατέδειξε στον αγώνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι προέρχεται από ποδοσφαιρικό τζάκι.

Μεγάλη κλάση η Γιουβέντους. Αν και κατώτερη σε ποιότητα και αξία λόγω ψυχής στάθηκε σχεδόν ίση προς ίση με την καλύτερη ομάδα του κόσμου. Την Μπαρτσελώνα. Αυτή την ομάδα που με τις ενέργειές της, μάλιστα όταν φθάνει στο γκολ να σε πετάει από τη θέση σου.

Νίκησε η Μπαρτσελώνα με 3-1, νίκησε το ποδόσφαιρο της μπάλλας, της έμπνευσης και της δημιουργίας. Αυτά που κάνει η Μπαρτσελώνα δεν τα βλέπουμε από καμμία άλλη ομάδα. Ακόμα και σε κλειστούς χώρους, στους πιο κλειστούς, μέσα στην αντίπαλη περιοχή στενά μαρκαρισμένοι οι μπαρτσελωνίτες φτιάχνουν ένα-δύο κι αμα βγει δεν έχει τύχη ο αντίπαλος.

Είδαμε τελικό με φάσεις μπόλικες, κι από τις δυο πλευρές. Αυτό οφείλεται στην ομάδα της Καταλωνίας. Εάν προηγείτο η Γιουβέντους είναι σίγουρο ότι θα ήταν διαφορετική η αγωνιστική συμπεριφορά της, και βέβαια άλλη θα ήταν η φυσιογνωμία του τελικού.

Διαβάστε ακόμα:

Γλύτωσε από το θηρίο πήρε την κούπα