ΑΜΑΝ ΠΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ!

πηγή: Intime
 

Βαρέθηκα να το ακούω. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα που χωρίς να το θέλω το βλέπω γραμμένο, μάλιστα σε τίτλους, που βγάζουν μάτια. Αμάν πια, μ' αυτή τη χοντρομαλακία που ένας την είπε πρώτος και την πήραν μετά ένα σωρό άλλοι και τη μασάνε και δεν λέει να λοιώσει στα δόντια τους.

Σήμερα δίνει τον τελευταίο της αγώνα στη Β' εθνική η ΑΕΚ και για μια φορά ακόμα κάνουν λόγο για τον... εφιάλτη της. Ότι τελειώνει ο εφιάλτης. Ότι τον αφήνει πίσω της. Επειδή η ομαδάρα ξαναβρίσκεται στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Να το πω. Το πανηγύρι της ασχετοσύχης. Ο θρίαμβος της ποδοσφαιρικής αγραμματοσύνης είναι όταν μιλάνε για τον εφιάλτη που... πέρασε η ΑΕΚ. Κύριοι μαλάκες, ΤΩΡΑ αρχίζει ο αληθινός εφιάλτης της ΑΕΚ.

Κατ' αρχήν. Δεν υπάρχει κανένας εφιάλτης μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ. Δεν έζησε κανέναν εφιάλτη στα δυο χρόνια εκτός σούπερ ληγκ. Από κανένα ατύχημα και δυστύχημα υποβιβάστηκε στη Β' εθνική. Ό, τι προέκυψε ήταν από δικό της έγκλημα. Άντε να το πεις και αυτοκτονία. Η επιλογή, πάντως, να παρκάρει στο ερασιτεχνικό ήταν δική της. Να ξεκινήσει από την Γ' εθνική.

Πολύ καλώς έπραξε η ΑΕΚ, ένα σακατεμένο πράμα, οικονομικά, διοικητικά και αγωνιστικά. Και στη ψύχρα αποφάσισε να ξεκινήσει από το μηδέν, και με βαθειές ανάσες, να ξαναγεμίσει τα πλεμόνια της με καθαρό αέρα υγείας και δύναμης.

Δεν λες εφιάλτη, κύριοι μαλάκες, αυτό που η ίδια η ΑΕΚ θεώρησε το καλύτερο, την εξορία για δύο χρόνια κι όχι ένα χρόνο.

Κι αφού τελείωσε ο διετής τουριστικός περίπατος της ΑΕΚ, όχι ο ... εφιάλτης της, ΤΩΡΑ η ομάδα όλη, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες, εισέρχονται στον πιο μαύρο εφιάλτη! Γιατί;

Θα είναι πράγματι ΑΕΚ η ΑΕΚ του σούπερ ληγκ; Αυτός είναι ο εφιάλτης! Και γαμώ ΤΟΝ εφιάλτη. Μήπως δυο χρόνια εκτός κόλπου η ΑΕΚ βάραγε το πουλάκι της και δεν προετοιμάστηκε πλήρως και καταλλήλως εν όψει της επιστροφής της. Αυτός, ρε, είναι Ο εφιάλτης. Τον έχει μπροστά της!!!

Διαβάστε ακόμα:

Το «παιχνίδι» των ατζέντηδων με τον Ρομπέρτο