ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Να σου πω κάτι. Μην έχουν ορισμένοι μεγάλες απαιτήσεις από τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Να συμπεριφέρονται κόσμια. Αξιοπρεπώς. Υποδειγματικώς. Σε παρακαλώ.

Στο φινάλε σα δημόσιοι άνδρες, σαν επώνυμοι του δημόσιου βίου οι Μαρινάκηδες και Αλαφούζοι, που τόσο εύκολα παρεκτρέπονται, δεν είναι χειρώτεροι από τους αρχηγούς των κομμάτων. Να το λέμε κι αυτό. Να μην το αγνοούμε.

Τιμωρημένος είναι ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Με την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Στις κάλτσες του. Πήγε κανονικά, σα να μην ήταν τιμωρημένος, στο γήπεδο και, μάλιστα, επισκέφθηκε και τα αποδυτήρια. Το λάθος.

Πήγα στο γήπεδο διότι η τιμωρία που μου βάλανε είναι... αντισυνταγματική, υποστήριξε το αφεντικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το λάθος.

Πιθανόν να έχει δίκαιο ο Γιαννακόπουλος. Ότι έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει και να μην έχει δικαίωμα κανένας να του απαγορεύει τίποτα. Όφειλε, όμως, ακόμα κι αν διαφωνεί με την απόφαση τιμωρίας του να πειθαρχήσει. Να σεβαστεί τους κανονισμούς. Τις διαδικασίες. Τα όργανα. Γιατί;

Επειδή ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟ συνηθίζει να κάνει καταγγελίες. Επειδή ζητάει δικαιοσύνη. Επειδή απαιτεί τιμωρίες άλλων. Από ποιους; Από τα όργανα που αυτός ο ίδιος γράφει στις κάλτσες του.

Διαβάστε ακόμα:

Σαμποτάζ στις μεταγραφές του Ολυμπιακού