ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΜΑΤΣ-ΜΟΥΤΣ

 

Τελείωσε ο Νίκος Νιόπλιας από τον Ατρόμητο και η ομάδα πάει για άλλον προπονητή. Δεν θα το άντεχα αυτό αν ήμουν μεγαλομέτοχος σε μια ΠΑΕ, κάθε χρόνο να ψάχνω για προπονητή. Και ποιος να 'ναι αυτός. Και τι προσφέρω εγώ ο ποδοσφαιρικός επιχειρηματίας στον επαγγελματία προπονητή, εκτός βέβαια από το μισθό του.

Έτσι είναι. Δεν είναι μόνο τα λεφτά του συμβολαίου. Ο προπονητής έχει ανάγκη και τη σιγουριά, ότι θα πιάσει τόπο η δουλειά του, που σημαίνει ότι θα ήθελε συνθήκες τέτοιες που θα αναγνωριζόταν η αξία του, η προσφορά του.

Αυτά τα πράγματα, αυτή η πραγματικότητα δεν υπάρχει στο τύποις και στα χαρτιά ποδόσφαιρο των εγχώριων ανώνυμων εταιρειών. Ακόμα στα καλά μαγαζιά της σούπερ ληγκ. Γι' αυτό είναι πολύ συχνές, κανονική ρουτίνα οι αλλαγές και εναλλαγές προπονητών.

Σχετικά με την περίπτωση της διακοπής της έκτακτης συνεργασία Ατρόμητου-Νιόπλια. Τελείωσε με ματς-μουτς. Και οι δυο πλευρές είχαν τα καλύτερα λόγια, η ΠΑΕ για τον προπονητή, ο Νιόπλιας για τον μεγαλομέτοχο. Λόγω οικονομικής διαφοράς δεν συνεχίζουν. Εντάξει, η ομάδα βγήκε στα play-off, πήρε την 3η θέση, όμως τα μεροκάματα έχουν πέσει.

Διαβάστε ακόμα:

Χρίστηκε Βασίλισσα στο γήπεδο των πριγκίπων