Ο ΜΠΕΡΓΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ, ΟΧΙ Ο ΕΣΙΕΝ

πηγή: Intime
 

Η Ελλάδα δεν θα πάει στο Ευρω του 2016, αφού τα κατάφερε να αποκλειστεί παρ' ότι στα τελικά προκρίνονται 24 ομάδες. Μιλάμε για τον πιο ξευτυλέ όλε αποκλεισμό. Να περνάνε οι μισές σχεδόν ομάδες της Ευρώπης και η πρωταθλήτρια του 2004 να τερματίζει έσχατη στον όμιλό της. Χωρίς νίκη, τουλάχιστον έως τώρα.

Θα πάνε Ευρω κάποιοι «δικοί» μας παίκτες, όπως ο Μπεργκ με την εθνική Σουηδίας. Αν ήμουν οπαδός του Παναθηναϊκού θα το χαιρόμουν διπλά. Και γιατί ο Μπεργκ παίζει στην ομάδα μου και γιατί ο παικταράς ξαναγεννήθηκε με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού. Και παίζει στην εθνική Σουηδίας και σκοράρει, όπως ο Ιμπραϊμοβιτς.

Τι γκολάρα ήταν αυτή που έκανε το Σάββατο ο Μπεργκ! Το παλληκάρι για μια φορά ακόμα έδειξε ότι τη ξέρει τη θέση του. Και μυρίζεται, αλλά και δημιουργεί το γκολ. Ακριβώς. Η κίνησή του στη φάση του γκολ που έκανε είναι ο ορισμός της δημιουργίας, όχι μόνον της εκτέλεσης.

Γίνεται η σέντρα, ο Μπεργκ φεύγει με διαγώνια κατεύθυνση να μπει στην περιοχή των αντιπάλων, τον ακολουθεί σωστά ένας αντίπαλος και ο Σουηδός μ' ένα «ημικύκλιο» τον παρασύρει και τον βγάζει εκτός μάχης. Με μια αναστροφή, αφού τράβηξε πρώτα επάνω του τον αντίπαλο, απελευθερώθηκε απ' αυτόν και βρέθηκε σε θέση βολής.

Ο Εσιέν είναι ερωτηματικό. Έτσι λέω. Το μέγα ατού του Παναθηναϊκού να προχωρήσει στην Ευρώπη είναι ο Μπεργκ. Και επειδή προερχόταν από τραυματισμό γι' αυτό είχε «συμφωνήσει» με τον Αναστασίου να γίνεται αλλαγή. Να έπαιζε όσο χρειαζόταν, μη φορτωνόταν το βάρος ολόκληρου του κάθε αγώνα.

Χρειάζεται ξεκούραση ο Σουηδός. Να πάρει δυνάμεις πριν ξεκινήσει η νέα σαιζόν, ο νέος κύκλος υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβο στον Κονέ με τον αλβανικό αετό