ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ

πηγή: Intime
 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αδύνατον να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι είναι δεύτερος. Δεν ισχύουν αυτά τα κυριλάτα στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, ότι ο άνθρωπος της δράσης σήμερα είναι πρώτος, αύριο δεύτερος και μεθαύριο πάλι πρώτος. Το παλληκάρι το βλέπει προσωπικά. Ποιος Παναθηναϊκός και ποιος Ολυμπιακός.

Ο αντίπαλος του Γιαννακόπουλου είναι οι Αγγελόπουλοι, όχι ο Ολυμπιακός. Και η δεύτερη θέση, την οποία αρνείται, δεν τον εκπροσωπεί, δεν τον εκφράζει, είναι δική του, όχι του Παναθηναϊκού. Η πρόταση, λοιπόν, για τον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού είναι η αρχή ενός νέου πολέμου στους Αγγελοπουλαίους.

Στόχος ένας. Ο Γιαννακόπουλος να πάρει το πρωτάθλημα. Αυτός, όχι ο Παναθηναϊκός. Οι Αγγελόπουλοι να βρεθούν στην σκιά του, του Γιαννακόπουλου, όχι του Παναθηναϊκού. Ε, λοιπόν, ο στόχος δεν θα πραγματοποιηθεί μόνον με τις μάχες στο γήπεδο. Είναι θεμιτό να πολεμηθεί ο «εχθρός» και με νόμιμα όπλα. Με κινήσεις επιχειρηματικές. Μη λησμονούμε ότι το μπάσκετ είναι επαγγελματικό. Θέαμα εμπορικό. Και η ομάδα ανώνυμη εταιρεία.

Ήδη, η κίνηση Γιαννακόπουλου να προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση απόκτησης του 25χρονου Σλούκα απέδωσε! Οι Αγγελόπουλοι αιφνιδιάστηκαν. Και σκέπτονται πλέον έτσι όπως δεν τα είχαν σκεφθεί πριν ο Γιαννακόπουλος διαρρεύσει την πρόταση στον Σλούκα, ο οποίος βρίσκεται 8 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Και μόνον ότι τα δύο αδέλφια υποχρεώνονται να κινηθούν εκτός πλάνων τους, διότι πραγματικά τους συνέλαβε απροετοίμαστους ο Γιαννακόπουλος, δείχνει τι άλλο μπορούν να περιμένουν από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ο Σλούκας έπαιρνε τεσσεράμισυ κατοστάρικα το χρόνο στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που έληξε. Ο Γιαννακόπουλος του προσφέρει από μια οκτακοσαρού για τα δύο προσεχή χρόνια. Ακόμα κι αν τον κρατήσουν τον παίκτη οι Αγγελόπουλοι το «δηλητηριώδες» κτύπημα του Γιαννακόπουλου έστειλε στο... νοσοκομείο τα δύο αδέλφια. Επειδή θα υποχρεωθούν να κάνουν συμβόλαιο με τον παίκτη κάτω από την πίεση της μεγαλύτερης προσφοράς του Γιαννακόπουλου. Επειδή θα υποχρεωθούν, επίσης, να αλλάξουν το επίπεδο στο μπάτζετ όλου σχεδόν του ρόστερ.

Διαβάστε ακόμα:

Μπράβο στον Κονέ με τον αλβανικό αετό