ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΛΒΑ

 

Αφού ο Μαρινάκης μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει παραιτηθεί από πρόεδρος του Ολυμπιακού, το πιθανότερο είναι ότι έχει τη σιγουριά πως δεν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι από ανακριτή και εισαγγελέα. Αν, τελικώς, συμβεί αυτό, τότε καταρρίπτονται όλα τα σενάρια που στήθηκαν στο παρασκήνιο με την προβλεπόμενη αποχώρηση Μαρινάκη από τη μια και από την άλλη προσλαμβάνει τη διάσταση της πλάκας η πολυβασανισμένη έρευνα για την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα. Τζάμπα ο «σαματάς» και οι «αποκαλύψεις» σε μια ιστορία που πλέον θα μοιάζει με φούσκα πιο στρογγυλή από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Στο μεταξύ αίσθηση στα όρια του σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της εφημερίδας Πρωταθλητής «ΕΡΧΕΤΑΙ ο Σίλβα- Καθ’ οδόν για Πειραιά ο Πορτογάλος κόουτς». Πανηγυρική διάψευση, λοιπόν, τον ψιθυριστών που διέρρεαν ότι ο Σύλβας δεν θα κοπιάσει στον Πειραιά, ότι θα παραμείνει στη Λισαβώνα και θα παριστάνει τον προπονητή με το τηλέφωνο και το skype, αλα αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλλας από Σκωτία.

Εκείνο που έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία δεν είναι ότι τελικά συμφώνησε ο Μάρκος Σύλβας, ούτε ότι είναι καθ’ οδόν, ότι έρχεται με τα πόδια στον Πειραιά. Άλλο είναι το σπουδαίο. Ο περιοριστικός όρος στο συμβόλαιο Σύλβα και ΠΑΕ. Εάν, δηλαδή, από τον ανακριτή απαγορευθεί στον Μαρινάκη η ενασχόληση με τον Ολυμπιακό, τότε ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στην πατρίδα του! Καθ’ οδόν, πάλι. Αυτός ξέρει τον Μαρινάκη, μ’ αυτόν υπέγραψε, όχι κάποιον Βρέντζο και Σάββα Θεοδωρίδη. Πολύ σωστά ζητάει από τον ανακριτή να απαλλάξει τον εφοπλιστή.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης δεν πήρε πρωταθητή προπονητή