ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ

 

Έχει αδυναμία ο άλλος σ' έναν ηθοποιό. Συμβαίνει. Δεν τον γνωρίζει προσωπικά τον ηθοποιό, ούτε άλλωστε τον θεωρεί «δικό» του. Επειδή είναι σπουδαίο ταλέντο. Κάτι «βλέπει» στον άγνωστό του ηθοποιό και τον αισθάνεται σχεδόν σα «συγγενή». Συμβαίνει.

Όπως άλλος στον ιππόδρομο νοιώθει μια χημική «σχέση» μ' έναν αναβάτη. Έτσι και ο Μελισσανίδης γουστάρει, καραγουστάρει τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Τον είχε δει για πρώτη φορά από τότε που ο Αλγερινός έπαιζε στην Β' εθνική, στον Εθνικό Αστέρα.

Όταν, λοιπόν, επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης είχε βάλει στο σημάδι του Τζιμπούρ. Με την ΑΕΚ πάλι στη σούπερ ληγκ τον ήθελε οπωσδήποτε στην ομάδα. Τι είναι εκείνο που δένει «συναισθηματικά» τον τίγρη με τον τρομοκράτη. Η ογδόη Μαρτίου.

Τι είναι αυτό; Στις 8 Μαρτίου γεννήθηκε ο Μελισσανίδης, την ίδια ημερομηνία και ο Τζιμπούρ! Είναι αυτός λόγος ικανός για να θέλει στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή ο Μελισσανίδης; Όχι, βέβαια. Έτσι όπως φαντάζεται την ΑΕΚ αγωνιστικά, να έχει τη συγκεκριμένη συμπεριφορά στο γήπεδο που ταιριάζει στην ιστορική της ταυτότητα ο Τζιμπούρ είναι αναγκαίος για τον Μελισσανίδη. Παίκτης δυνατός, εκρηκτικός, μπουκαδόρος, μπαλαδόρος βέβαια.

Διαβάστε ακόμα:

Ευλογημένος πατριάρχης της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης