ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!!!

πηγή: Intime
 

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης στην επικοινωνία του με τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά να το μάθουν κι όλοι οι αντιολυμπιακοί και προσωπικοί αντιπαθούντες τον. Δεν είναι κορόιδο ο εφοπλιστής να μην ξέρει τα συναισθήματα στα όρια της αποστροφής που έχουν για το πρόσωπό του οπαδικός κόσμος και κοσμάκης εκτός Ολυμπιακού.

Ξεκάθαρα ο μεγαλομέτοχος του πρωταθλητή με προσωπική δήλωση προκαλεί τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που του απαγόρευσαν την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Με τον Ολυμπιακό, δηλαδή.

Είμαι πρόεδρος και παραμένω πρόεδρος αναφέρει ο Μαρινάκης αμέσως μετά τους περιοριστικούς όρους σε βάρος του για την εμπλοκή του, για τις υποψίες ότι είναι «διευθύνων» στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Τι εννοεί ο Μαρινάκης όταν λέει «παραμένω πρόεδρος»;

Ότι εγώ δεν είμαι σαν τους... άλλους που τους έκοψε τη μπάλλα ο ανακριτής διαφθοράς. Εμένα με λένε Μαρινάκη και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Εμένα δεν με πιάνουν οι περιοριστικοί όροι της Δικαιοσύνης. Είναι σα να μην επεβλήθηκαν σε βάρος μου.

Για τον κόσμο που διάβασε την ανακοίνωση του Μαρινάκη είναι τουλάχιστον πρόκληση. Του Μαρινάκη πρόκληση στους δικαστές. Για τον ίδιον, όμως, πιθανότατα όχι. Δεν αποκλείεται ο εφοπλιστής να εννοεί ότι Εγώ δεν είμαι ερασιτέχνης παράγοντας, όπως ο Σαρρής και ο Σταθόπουλος της ΕΠΟ, ούτε διαιτητής που επίσης κατά το νόμο είναι ερασιτέχνης. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και κανένας δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να ασχολούμαι με την ανώνυμη εταιρεία Ολυμπιακός. Σημασία, όμως, δεν έχει τι εννοεί ο Μαρινάκης, αλλά ότι με τον τρόπο που εκφράστηκε αγνοεί τη Δικαιοσύνη. Στα ίσα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν στέκουν οι κατηγορίες στον Μαρινάκη