ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ!!!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο σκηνικό, όπως αυτό με την άφιξη του Μαρινάκη άγρια μεσάνυχτα στην Ευελπίδων. Λες και θα πήγαινε να απολογηθεί ο αρχηγός της Αλ Κάιντα. Ένα κάρο κάμερες και μικρόφωνα, ατέλειωτα μπερδεμένα καλώδια, να καταγράψουν την κάθε κίνηση, την παραμικρή έκφραση στο πρόσωπο του προέδρου του Ολυμπιακού. Ζωντανές μεταδόσεις είχαν στήσει τα μέσα και κατέγραφαν κάθε λεπτό το τι γινόταν. Και επειδή δεν γινόταν τίποτα το συγκλονιστικό και συνταρακτικό κτυπάγανε μύγες και σκνίπες οι ζωντανές στη νέκρα τους δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις.

Μιλάμε σοβαρά. Για τον αποδυτηριάκια όλη αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης δεν μπορεί να έχει ουσιαστικές επιπτώσεις. Αρέσει, δεν αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα και είμαι σίγουρος πως για μια ακόμα φορά θα δικαιωθώ. Κατόπιν τούτου ο σαματάς που στήθηκε έξω από τα δικαστήρια είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Μαρινάκη, όπως αναμενόταν, από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Σα να μην υπάρχει αυτός ο περιοριστικός όρος, λέω εγώ. Ο Μαρινάκης θα συνεχίσει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό του, χωρίς να φαίνεται. Τα πάντα θα τα υπογράφει ο Βρέντζος. Ο Μαρινάκης, άλλωστε, μέχρι σήμερα δεν υπέγραφε τίποτα. Ούτε ένα χαρτί. Και στο γήπεδο ο χοντρός θα πηγαίνει κανονικά, δεν του το απαγορεύει κανένας ανακριτής.

Άλλο είναι το αξιοσημείωτο. Το ξεβράκωμα του Ολυμπιακού επί Μαρινάκη. Ο δημόσιος διασυρμός του ονόματος του Ολυμπιακού που συνελήφθη επικοινωνιακά απροστάτευτος. Εντελώς. Όλα τα site σχεδόν αντιμετώπισαν αρνητικά τον πρωταθλητή. Αυτό καταγράφεται σα βαρειά ήττα προσωπικά του μεγαλομετόχου, ο οποίος βέβαια εμφανίστηκε με δυνατή νομική κάλυψη. Με πολύ καλούς δικηγόρους.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί παρακαθυστερεί η απόφαση με Βέροια