«ΜΕ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!» ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Μέχρι το 2010, δηλαδή μέχρι το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, που το κατέκτησε με πρόεδρο τον Νίκο Πατέρα, όλοι γνώριζαν τους πολύχρονους και στενότατους δεσμούς φιλίας δύο αυτοκόλλητων. Των εφοπλιστών Βαγγέλη Μαρινάκη και Νίκου Πατέρα. Από πιτσιρικάδες κάνουν παρέα. Άσε ότι λες κι είναι αδέλφια, τόσο πολύ μοιάζουν στο χαρακτήρα. Στη συμπεριφορά.

Επόμενο να πει κάποιος ότι Πατέρας και Μαρινάκης έχουν αλλάξει αίματα. Έχουν γίνει αδελφοποιτοί. Μέχρι θάνατο όρκοι πίστεως και φιλίας.

Η σχέση στράβωσε μεμιάς. Μαρινάκης και Πατέρας έλεγαν βαρειά πράγματα ο ένας για τον άλλον, όταν ο δεύτερος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο Μαρινάκης έκανε σα να έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Πώς θα πάρω εγώ το πρωτάθλημα, εγώ ο ψάρακας, από τον Πατέρα που δυο χρόνια πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι μέσα στα κόλπα;

Θυμίζω ότι ο κορυφαίος κοντραδόρος στον Μαρινάκη, ο πιο σκληρός επικριτής του, ο Αλέξης Κούγιας κάποια στιγμή πήρε το μέρος του προέδρου του Ολυμπιακού. Και κατονόμασε «συνωμότη» σε βάρος του τον Νίκο Πατέρα. Με κατάθεσή του ο δικηγόρος στον ανακριτή διαφθοράς Ανδρέαδη.

Πάει να απολογηθεί στον ανακριτή ο Μαρινάκης και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «κατονόμασε τον Πατέρα ως άνθρωπο που έστειλε την ανώνυμη επιστολή στα ανακριτικά γραφεία για να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο». Ο Μαρινάκης, δηλαδή, είναι σίγουρος ότι οι υποκλοπές της ΕΥΠ άρχισαν και τον πήρε η μπάλλα από τον πρώην τακίμι του, τον Νίκο Πατέρα που μαζύ με τον Αλαφούζο και τον Μελισσανίδη συνωμοτούν, όπως είχε υποστηρίξει και ο Κούγιας.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι έσκασαν από ζήλια για τον Μαρινάκη!