ΜΕΧΡΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας και μόνον αυτός θα πει πώς έχουν τα πράγματα με την προσπάθεια κυρίως του Παναθηναϊκού, λέγε με Αλαφούζο, να αποκλειστεί από το τσάμπιονς ληγκ ο Ολυμπιακός. Μπαίνω κατ' ευθείαν στο ψητό και ό, τι διαβάσεις αυτό είναι.

Κατ' αρχήν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ να μην ασχοληθεί η UEFA μ' αυτήν την ιστορία που τρέχει, λέω της «εγκληματικής οργάνωσης». Που σημαίνει ότι είναι περισσότερο από σίγουρο πως η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα στείλει ΔΙΚΟ ΤΗΣ ανακριτή στον Έλληνα ανακριτή που ψάχνει την εγκληματική οργάνωση.

Η ΟΥΕΦΑ κάνει μπίζνες. Εμπορεύεται το ποδόφαιρο. Άρα, είναι ακραία ευαίσθητη σ' ό, τι δυσφημηστικό σε βάρος του προϊόντος της. Αλλοίμονο, να βρωμάει ο τόπος, εντός και εκτός Ελλάδος, για εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και η ομάδα να συμμετάσχει στο τσάμπιονς ληγκ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με τίποτα. Θα είναι σα να σκαρτεύει το πρότζεκτ της η ίδια η UEFA.

Αφού, βέβαια, η UEFA πεισθεί για την ενοχή του Ολυμπιακού. Και η απόφαση της UEFA πιθανόν, πιθανότατα να είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ από εκείνη της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Ανδρεάδης, δηλαδή, όπως και το δικαστήριο αύριο να καταδικάσει τον Μαρινάκη για εγκληματικές ενέργειες σύμφωνα με στοιχεία που η ΟΥΕΦΑ τα θεωρήσει ανεπαρκή.

Θα 'ρθει, λοιπόν, ο εντεταλμένος ανακριτής-ερευνητής της ΟΥΕΦΑ, ένας απ' αυτούς που χρησιμοποιεί, δικηγόρος, συνταξιούχος δικαστικός, και αφού κάνει τη δουλειά, θα εισηγηθεί σχετικώς στον Ινφαντίνο, τον γραμματέα, τον φαλακρό πράκτορα.

Στην πραγματικότητα ο Ινφαντίνο θα αποφασίσει. Αφού, το πιθανότερο, να περιμένει από την ΕΠΟ να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από τα κύπελλα Ευρώπης, στην περίπτωση βέβαια που τα στοιχεία ενοχοποιούν τον πρωταθλητή.

Εάν η ΟΥΕΦΑ, δηλαδή ο γραμματέας της Ινφαντίνο εκτιμά ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει θέση στο τσάμπιονς ληγκ και η ΕΠΟ δεν τον αποκλείσει, τότε η ποινή από την Ευρώπη θα είναι νταμπλ. Και μέχρι 7 χρόνια στον Ολυμπιακό και μια τριετία τουλάχιστον στην ΕΠΟ. Όπως το λέω.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι έσκασαν από ζήλια για τον Μαρινάκη