ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Έγινε η δουλειά, λοιπόν. Ο Τάκης Μπαλτάκος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό του μπάσκετ. Σώπα, ρε! Δεν το λες καλά, ρε. Το σωστό είναι να πεις ότι πρώην στενότατος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα συνεργάζεται στενά και σε υψηλό επίπεδο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δεν γίνεται αυτό!

Το υπογράφω. Δεν κολλάνε αυτοί οι δύο με τίποτα. Ο ψυχρός εκτελεστής, το παγόβουνο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και ο πυρετικός, ο εκρηκτικός, ο παρορμητικός Δημητράκης.

Όπως και να 'χει για να γίνει αυτή η παντρειά, αυτό το «Σύμφωνο Συμβίωσης» Δημήτρη και Τάκη, σημαίνει ότι ο πρώτος αισθάνεται πολύ έντονα την ανάγκη να ενισχύσει το οπλοστάσιο του Παναθηναϊκού σε επίπεδο παρασκηνιακό, και δεν μιλάω πονηρά. Να γίνει πιο δυνατός ο Παναθηναϊκός όχι μόνον παικτικά, αγωνιστικά.

Πέρα απ' αυτό. Τον θέλουμε ενεργό στο χώρο τον Μπαλτάκο. Και καλό είναι να μιλάει, να ανοίγει το στόμα του. Όχι όπως ο άλλος που δεν ελέγχεται. Η σκέψη του δικηγόρου βγάζει ουσία. Αλήθειες.

Για παράδειγμα. Ρώτησαν τον συνωμότη «Ποιος χώρος είναι περισσότερο βρώμικος, ο της πολιτικής ή, εκείνος του αθλητισμού». Και ο Τάκης απάντησε: «Παντού υπάρχει βρωμιά, δεν απομονώνω τους χώρους».

Τον ρώτησαν ακόμα για τις «αντιδράσεις» του Γιαννακόπουλου, σχολίασε ο Μπαλτάκος: «Δεν είναι μικρό παιδί. Πρέπει να δείχνει πάντα πυγμή και να μην παραπονιέται». Το 'πιασες το τελευταίο;

«Το ξαναλέω, δεν πρέπει να παραπονιέται» επιμένει ο γνήσιος Παναθηναϊκός Τάκης Μπαλτάκος. Είσαι μαϊμού βάζελος, εννοεί, δηλαδή ομάδα εξουσίας, σύλλογος μεγάλος και να βγάζεις την αδυναμία σου με τις κλάψες.

Διαβάστε ακόμα:

Στηρίζει τον Μαρινάκη ο Τσίπρας;