ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΑ

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ έχει πάρει ήδη Σιμόες, Βάργκας και Τζιμπούρ. Είναι αναμενόμενο, είναι σίγουρο, αλλά ας το γράψουμε σα... νέο, με την έννοια της επιβεβαίωσης, ότι θα κάνει συμβόλαιο και σε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές ενδέκατους. Έτοιμους για ομάδα πρωταθλητισμού. Ποια είναι η είδηση.

Πρωτοφανές! Ανήκουστο!!! Δεν έχει ξαναγίνει!!! Μια ΠΑΕ να έχει κάνει μεταγραφές, μάλιστα μετά από άγρια κρισάρα, μετά από βασανιστικό προβληματισμό να έχει καταλήξει στους εν λόγω τρεις, και ήδη να... ανησυχεί! Μήπως οι παίκτες δεν βγουν. Μήπως δεν ήταν σωστές οι συγκεκριμένες μεταγραφές.

Καλό. Πολύ καλό. Δείχνει το πυρετικό κλίμα στην ομάδα εν όψει της επιστροφής της στο μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι μία απόδειξη ότι στην ΑΕΚ δεν θέλουν να κυριαρχεί η ανευθυνότητα. Στόχος να πιάνει τόπο κάθε ευρώ.

Δεν είναι επιτυχία το να ξοδεύεις λεφτά. Ούτε έκανε το καθήκον της η διοίκηση επειδή έφερε ένα μεγάλο όνομα. Η μεταγραφή κρίνεται στο γήπεδο. Όπως στο γήπεδο κρίνεται ο προπονητής της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, η διοίκηση της ΠΑΕ.

Εντολή Μελισσανίδη. «Ψάξτε τον!». Του λένε ένα όνομα, τους λέει «Τον ψάξατε καλά;». Πολύ καλά του λένε. «Ξαναψάξτε τον!» τους ζητάει. Τον ξαναψάχνουν και λένε στο αφεντικό «Είναι οκέυ, να τον πάρουμε». Όχι, τους λέει ο Μελισσανίδης, ξαναψάξτε τον, μια φορά ακόμα. Μέχρι που έχουν αγοράσει μικροσκόπια τελευταίου τύπου.

Διαβάστε ακόμα:

Η φούσκα Αλαφούζου - Σαββίδη - Μελισσανίδη