ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Ο Μαρινάκης είναι ο Μαρινάκης. Παραμένει αυτός που ήταν στον Ολυμπιακό. Ο μεγαλομέτοχος και το αφεντικό. Κι άσε τον ανακριτή της εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα και τον εισαγγελέα να λένε τα δικά τους. Και ο Μαρινάκης λέει τα δικά του.

Παραμύθι ότι άλλαξε «κάτι» στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ότι κάποιοι αναβαθμίστηκαν, κάποιοι άλλοι ανέλαβαν καθήκοντα καινούργια, τέλος πάντων ότι έγινε ένα... lifting στον... σύλλογο.

Πλάκα κάνουμε. Την ανώνυμη εταιρεία Ολυμπιακός και την επίσης εμπορική επιχείρηση Θρύλος την λένε... σύλλογο. Επί της ουσίας. Ποιο είναι το νέο μετά την απολογία του Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς; Δεν υπάρχει κανένα νέο.

Είπαμε. Ο ανακριτής κάνει τα δικά του, απαγόρευση ενασχόλησης με τον Ολυμπιακό στον Μαρινάκη, και ο Μαρινάκης κάνει κι αυτός τα δικά του. Παραμένει πρόεδρος. Και για να δείξει στη δικαιοσύνη ότι «σέβεται» την απόφασή της σε βάρος του, «αυτοευνουχίζεται» και γίνεται παραμύθι φούρναρης ένας πρόεδρος χωρίς αρμοδιότητες. Την ευθύνη της διοίκησης της ΠΑΕ, όχι του... συλλόγου, αναλαμβάνουν έξι αντιπρόεδροι της ανωνύμου εταιρείας, όχι του...σωματείου.

Με την... «αναδιάρθρωση» στο Δ.Σ. της εταιρείας Ολυμπιακός ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραμένει πρόεδρος, άρα δεν τον ακουμπά ο περιοριστικός όρος που του επεβλήθηκε από τους δικαστές. Και από την άλλη παρ' ό, τι ο πρόεδρος δεν... ασχολείται με τον Ολυμπιακό, παρά μόνον αποτελεί τον... εγγυητή του. Επικοινωνιακά παιχνιδίσματα.

Ούτε τον προπονητή θα τον επιλέξει ο Μαρινάκης, ούτε ο ίδιος θα επιμεληθεί τις μεταγραφές. Όχι, βέβαια. «Πειθαρχεί» στην απόφαση σε βάρος του να... μην ενασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε ακόμα:

Μπορεί να υπάρξει συμμαχία Μαρινάκη - Μελισσανίδη