ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ!

πηγή: Intime
 

Περνάει, λένε, ο ΠΑΟΚ το β' γύρο του γιουρόπα ληγκ διότι τον ευνόησε η κλήρωση. Στα μέσα Ιουλίου θα αντιμετωπίσει κάποια Μπρόουτον από Ουαλία μερηά ή, την Λοκομοτίβα του πατριώτη Ίγκορ Τούντορ. Εύκολη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ, λένε.

Κατ' αρχήν, για να μην κάνουμε κουβέντα καφενείου, ο στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι να προκριθεί σε βάρος μιας ανύπαρκτης στο χάρτη αντιπάλου, αλλά να φτιάξει ομάδα. Αν ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟΚ επικεντρωθεί στην προσπάθεια να αποκλείσει την κροατική ή, την ουαλλική ομάδα, τότε θα βρεθεί εκτός στοχευμένου προγραμματισμού.

Πέρα απ' αυτό. Ο ΠΑΟΚ πράγματι υπερέχει στο... όνομα, όποια από τους δύο αντιπάλους του βρεθεί στο δρόμο. Φθάνει αυτό; Σε καμμία περίπτωση. Σήμερα, μέχρι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμμία σχέση με την ομάδα που επιδιώκει να γίνει μετά από ένα μήνα, μετά από τρεις μήνες. Δεν ξέρει ποιοι παίκτες του θα διώξει, ποιους θα πάρει.

Η Broughton αγωνιστικά είναι «ανυπόληπτη» και στην Ουαλλία. Άγνωστη διεθνώς. Το γήπεδό της έχει 1.500 θέσεις, οι 550 με καθίσματα. Η δε Λοκομοτίβα, που την ξέρει σα Ζελέζνιτσαρ είναι ομάδα-παράρτημα της Δυναμό Ζάγκρεμπ. Και λοιπόν;

Μη ξεχνάμε το στραπάτσο της εθνικής ομάδας από τα Νησιά Φερόε. Όπως να μη ξεχνάμε από ποιες ομαδίτσες στο παρελθόν έχει αποκλειστεί στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ζημιά για την ΑΕΚ το «όχι» Μαρινάκη