ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

πηγή: Intime
 

Μεγάλη περίπτωση ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. Περιπτωσάρα. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράμα στα χρονικά. Ελληνικά και ξένα. Τον κόσμο όλο να γυρίσεις δεν θα βρεις ούτε στο σήμερα, ούτε στο χθες τέτοια περίπτωση. Είπαμε. Περιπτωσάρα. Έναν άνθρωπο, πετυχημένο και ισορροπημένο, μπάνικο και χαρτωμένο, με πακέτο πολύ μεγαλύτερο απ' ό, τι μπορείς να φανταστείς, να μην κάθεται ήσυχα.

Όπως το λέω. Ο Αλέξης Κούγιας είναι σε διαρκή πόλεμο. Δεν κάθεται καλά. Δεν την αράζει με τα λεφτά του και την ομορφιά του, δεν του φθάνει η κάργα υπερδραστηριότητά του στη δουλειά του, το δικηγορικό γραφείο του με κοτζάμ ομάδα συνεργατών, ούτε τη βρίσκει με το σκάφος του. Με τίποτα δεν του φθάνουν όλα αυτά, δεν τον γεμίζει όσο μια ομάδα. Μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Δεν τον ήθελαν στα Γιάννενα και άφησε τον ΠΑΣ. Πήρε την Παναχαϊκή και δεν τον ήθελαν ούτε στην Πάτρα. Πήγε να μπερδευτεί με την ΑΕΛ και κάποιος Πλεξίδας του βγάζει κόκκινη κάρτα διότι, λέει, δεν τον θέλουν ούτε στη Λάρισα. Η περίπτωση. Η περιπτωσάρα. Ο Κούγιας ο τρομερός, πανέτοιμος πάντα να πάρει όποια ομάδα, όποια τον χρειάζεται.

Μεγάλη η λίστα των ομάδων στις οποίες υπήρξε πρόεδρος ο Αλέξης Κούγιας. Βουλιαγμένη, Πετρούπολη, Παγκορινθιακός κ.α. Η καριέρα του σαν ποδοσφαιρικός παράγων ξεκίνησε πριν 32 χρόνια από το Αιγάλεω, έκανε και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μέχρι πρόεδρος στην ΑΕΚ επί Μιχαήλ Τροχανά. Γιατί αυτό το πάθος του με το παραγοντιλίκι ο πρώην ποδοσφαιριστής Αλέξης Κούγιας.

Λεφτά δεν έχει ανάγκη, ούτε δημοσιότητα. Έμπορας δεν είναι, ούτε σαν επιχειρηματίας ο Κούγιας γουστάρει το ποδόσφαιρο των ΠΑΕ. Τότε, τι; Αγαπάει τη μπάλλα. Αυτό είναι το «ψώνιο» του. Είμαι, σου λέει, άνθρωπος του ποδοσφαίρου χωρίς οπαδική πατρίδα. Σήμερα αγοράζω αυτή την ομάδα, αύριο την πουλάω και πάω για άλλη. Ύστερα είναι και το άλλο. Πώς θα τα χώνει σ' αυτόν και στον άλλον ο Αλέξης Κούγιας, στο όνομα της κάθαρσης βέβαια και στον πόλεμο της εγκληματικής οργάνωσης, αν δεν φοράει τη φανέλλα μιας ΠΑΕ. Μην τον περάσουν για γραφικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο νάνος γιος της παραδουλεύτρας