Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΟΝ... ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

πηγή: Intime
 

Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφω ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει προπονητή. Και δεν έχει κάνει μεταγραφή. Τα αυγά και τα καλάθια έχουν χάσει η Εκτελεστική Επιτροπή που ανέλαβε τα καθήκοντα στην ΠΑΕ που ασκούσε αποκλειστικά μέχρι χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος και κατά δήλωσίν του παραμένει τύποις πρόεδρος, δεν συμμετέχει πλέον στην καθημερινότητα της ανωνύμου εταιρείας Ολυμπιακός.

Τι να πρωτοκάνει η Εκτελεστική Επιτροπή μετά τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό, δηλαδή μετά τους περιοριστικούς όρους ανακριτή και εισαγγελέα στον εγγυητή πλέον μονάχα της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Και ειδικώς τι να πρωτοκάνει ο διορισθείς υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μιχάλης Κουντουρής.

Από πού να αρχίσει ο φουκαράς ο Κουντουρής. Αυτός θα εισηγηθεί σαν αρμόδιος και αφού εκτιμήσει όλα τα υπάρχοντα στοιχεία, για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην ομάδα, για να εισηγηθεί καταλλήλως στην Εκτελεστική Επιτροπή. Και ποιοι παίκτες να φύγουν.

Μέχρι σήμερα χάθηκε πολύς χρόνος. Ο Μαρινάκης δεν έκανε τίποτα. Ό, τι έχει γίνει μέχρι σήμερα στο θέμα Μεταγραφές, στο θέμα Συμβόλαια ποδοσφαιριστών, το έκαναν τα... πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι πραγματικά απειλούν την εγκληματική οργάνωση