ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δεχθεί την πρόταση του μπασκετικού Παναθηναϊκού ο Σέρβος Σάσα Τζώρτζεβιτς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα του κάνει συμβόλαιο, όχι ο Αλέξης Τσίπρας. Να ξέρουμε τι λέμε. Τον Παναθηναϊκό θα αναλάβει ένα πολύ δυνατό όνομα στο σέρβικο μπάσκετ, όχι την εθνική Ελλάδος.

Η Ελλάδα καταρρέει παρά τις αλλεπάλληλες νίκες της. Τις συνεχείς πρωτιές της. Και ποιος δεν κέρδισε εκλογές! Ο Κώστας Καραμανλής το 2004 και το 2007. Ο Γιώργος Παπανδρέου το 2009. Ο Αντώνης Σαμαράς το 2012. Ο Αλέξης Τσίπρας το 2015.

Και μαζύ με τους νικητές πρωθυπουργούς σε κάθε εκλογικό ντέρμπυ κέρδιζε και ο λαός. Ο μεγάλος χαμένος. Να γίνονται εκλογές και να κερδίζεις, όμως όταν μετράς την τσέπη να είσαι χαμένος. Φοβερό. Συστημητικό.

Μη ξεφεύγουμε. Η Ελλάδα σκορπίστηκε, όμως έχουν καζάτζα όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες, ένας απ΄αυτούς ο Γιαννακόπουλος. Το ξέρει αυτό ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και γι' αυτό είπε το «Ναι» στον Παναθηναϊκό και στο δημοψήφισμα.

Είναι ανοησία το άλλο που λένε. Ότι με Σάσα Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξαναβρεθεί στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Ανιστόρητη τοποθέτηση. Ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή. Τι πρώτος, τι δεύτερος, το ίδιο είναι. Στην κορυφή είσαι είτε πρωταθλητής, είτε δεύτερος.

Στην Ελλάδα υπάρχει μόνον κορυφή στο μπάσκετ. Ούτε βάση, ούτε πρωτάθλημα. Μόνον δύο ομάδες της κορυφής. Άρα, στόχος του Γιαννακόπουλου με τον καράφλα είναι να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος και Μεισσανίδης τη λίστα των διαιτητών!