ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

 

Βάζω κατ' ευθείαν το ερώτημα. Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την εγκληματική οργάνωση. Εγώ έχω την απάντηση. Εσύ;

Να τοποθετήσω διαφορετικά το ερώτημα. Θα παίξει το ίδιο η εγκληματική οργάνωση ή, μήπως θα περιορίσει την επιρροή της στο προσεχές πρωτάθλημα. Αν γίνει γκάλοπ, ας το πουν και δημοψήφισμα που σήμερα είναι μια «δημοκρατική διαδικασία» στο πνεύμα των ημερών. Της μόδας, δηλαδή.

Όπως ήταν στο φλου, στο αέρα πατέρα το δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής και ο καθένας ό, τι γούσταρε έδινε περιεχόμενο και νόημα στο «ΝΑΙ» και στο «ΟΧΙ», να γίνει το ίδιο και για την εγκληματική δράση της συμμορίας στο πρωτάθλημα.

Τι λέει ο κυρίαρχος λαός. Υπήρχε πράγματι εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Κι αν υπήρχε κατά πόσο επηρεάζει τις ομάδες της κορυφής κι εκείνες που παλεύουν να σωθούν, να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ύστερα είναι και το άλλο. Όλος αυτός ο θόρυβος, οι περιοριστικοί όροι, ο διασυρμός ανθρώπων του χώρου που τους απέκλεισαν από την όποια σχέση με το ποδόσφαιρο, που τους απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα, πόσο επηρέασε την εγκληματική οργάνωση. Πόσο, αλήθεια, την υποχρεώνει να αποσυρθεί, έστω για κάποιο διάστημα, στο καβούκι της.

Διαβάστε ακόμα:

Καμπανάκι από UEFA για Grexit στον Ολυμπιακό