ΑΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ ΜΕ ΜΠΟΧΟΥΜ

πηγή: Intime
 

Είναι απατεώνας ο προπονητής που ζητάει αποτέλεσμα από τους παίκτες του στα πρώτα κιόλας φιλικά ματσάκια. Έρχεται στην ομάδα ο κύριος και επειδή δεν αισθάνεται σιγουριά, επειδή θέλει να κερδίσει την εξέδρα, κυνηγάει τη νίκη. Ένας τέτοιος προπονητής είναι επικίνδυνος.

Δεν ξέρεις πόσο ζυγίζει ο Κροάτης Ιγκόρ Τούντωρ. Απατεώνας, πάντως, δεν φαίνεται να είναι. Βεβαίως ένας αξίας τεχνικός μπορεί να είναι πονηρός. Λόγω χαρακτήρα. Να μετράει ο μαλάκας αλλά να έχει ανασφάλειες. Όπως ένας μέτριος προπονητής να μη γνωρίζει την «τέχνη» του απατεώνα.

Στο ματς με την Μπόχουμ μπήκαν 7 γκολ, τα τέσσερα τα έφαγε ο ΠΑΟΚ. Κανονικά αυτά τα ματσάκια δεν πρέπει καν να αναφερόνται από τα ΜΜΕ. Δεν έχουν καμμία αξία για τον κόσμο. Δεν γίνονται για τους οπαδούς παρά μόνον για έναν άνθρωπο, τον προπονητή.

Ενδέκατη στη βαθμολογία τερμάτσε η Μπόχουμ στην Γερμανία. Αδιάφορο. Όπως ότι κέρδισε 4-3 στο ματς στο Άρνεμ της Ολλανδίας. Το ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 4 κι έβαλε 3 σημαίνει ότι ήταν πράγματι ματς προετοιμασίας. Ότι ο Τούντωρ ενδιαφέρθηκε να «δει» τους παίκτες του, που δεν τους γνωρίζει ακόμα. Και να τους δει πως συμπεριφέρονται σε αγώνα σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε, αν αγνοούσε τη σκοπιμότητα της προετοιμασίας του, να κερδίσει 1-0 και 2-0. Και κάνοντας παιχνίδι αληθινής προετοιμασίας να έχανε και 7-0. Καμμία σημασία το όποιο σκορ, το όποιο αποτέλεσμα. Σημασία έχει μόνο να αντιληφθούν οι παίκτες ότι προπονητής τους είναι ο Τούντωρ, κι αυτός να κάνει άλματα γνωριμίας ουσιαστικής με τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβάν έχει ιδέα τι χτίζεται στον ΠΑΟΚ;