ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

πηγή: Intime
 

Κάτι δεν μου κόλλαγε καλά από την αρχή. Μιλάω για την ατσαλάκωτη εικόνα του Γιάννη Αναστασίου και στην τρίτη σεζόν του στον Παναθηναϊκό. Παρακολούθησα τις κινήσεις τους και τέλος τον άκουσα να το λέει.

Στο πρώτο κομμάτι της συνέντευξη Τύπου, μίλησε από μικροφώνου για να τον ακούσουν οι παίκτες του. Σαν να τους τα έλεγε στα αποδυτήρια, με τη διαφορά ότι τώρα τα ξέρει κι ο κόσμος. Τι ξέρει; Οτι τα παιδιά ψηθήκανε. Πως δεν είναι πλέον νέοι, αλλά ώριμοι και δεν έχουν δικαιολογίες.

Εθεσε το στόχο της Ευρώπης που είναι πρόκριση στα πλέι οφ του Τσου Λου, που σημαίνει στο μίνιμουμ συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα. «Κανείς από τους αντιπάλο στον τρίτο προκριματικό γύρο δεν μπορεί να μας ισοπεδώσει», είπε ο κόουτς. Το πιστεύω. Αλλά το ίδιο δεν συνέβη και πέρυσι; Η Σταντάρ Λιέγης δεν ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά τον απέκλεισε.

Πάμε παρακάτω. Ο κύριος Αναστασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα στο πρωτάθλημα υπό την αίρεση ότι «...το παιχνίδι παίζεται επί ίσοις όροις». Δηλαδή; Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αρκεί να μην κινηθεί παρασκηνιακά η παράγκα. Το γεγονός ότι για παράδειγμα ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει καλύτερο ρόστερ και να το αξιοποίησει ο νέος προπονητής ο Μάρκος ο Σύλβας, δεν αξιολογείται από τον Ιωάννη. Σου λέει: «Ποιος Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός».

Διαβάστε ακόμα:

Βάζελος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Κοσκωτάς