ΕΚΠΛΗΞΗ! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΚΑΠΙΝΟ!

 

Ο αστικός μύθος λέει ότι ο Παναθηναϊκός τον είχε αρπάξει από τον Ολυμπιακό, όταν εδωσε μια εμφάνιση στον Αετό Κορυδαλλού, όπου ανήκε. Μιλάμε για τον Καπίνο κι όχι για τη δεκαετία του 70 και του 80. Το παλληκάρι είναι 21 χρονών. Η κίνηση καλής θέλησης στην εποχή του είναι μερικά ipad κι όχι μια ντουζίνα σορτσάκια. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Ο ίδιος στη δήλωσή του, μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ολυμπιακό, προσπάθησε να μην πει το μεγάλο κλισέ. Δεν το απόφυγε. Το είπε με άλλα λόγια. Αντί «...είμαι απο μικρός Ολυμπιακός», είπε «..όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά». Τι έκπληξη!!!

Πάμε παρακάτω. Τώρα ο Ολυμπιακός έχει τρεις καλούς τερματοφύλακες. Τον Ρομπέρτο, τον Λόρια και τον Καπίνο. Ο Λόρια αποκτήθηκε πρόσφατα και λέγεται ότι τον θέλει τουρκική ομάδα. Μεγάλη διέξοδος η Τουρκία. Αλλά μην ξεφύγουμε. Δεύτερος ο Καπίνο. Ο Ρομπέρτο ψάχνεται για να φύγει. Δεν καίγεται, αλλά ψάχνεται. Εχει δεν έχει ρήτρα, μια 8αρού είναι ένα ικανοποιητικό ποσό για να παραχωρηθεί.

Νταλαβέρι να γίνεται, δηλαδή, μόνο που τώρα οι αποκτήσεις παικτών στην Ελλάδα του capital control έχουν ζορίσει. Το έχουν καταλάβει στον Ολυμπιακό. Οπότε κάνουν προσεκτικές κινήσεις φαντάζομαι...

Διαβάστε ακόμα:

Εμπλεξε τον αυθορμητισμό με τον κωλοπαιδισμό