ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!

πηγή: Intime
 

Κόφτε την πλάκα. Η ΑΕΚ όλα τα ντέρμπυ εκτός και ο ΠΑΟΚ όλα μέσα στον πρώτο γύρο. Ποιος έβαλε τα μπαλάκια στο ψυγείο; Ετσι είναι, πάλι η θρυλάρα είναι ευνοημένη που έχει καλύτερη ισορροπία στα παιχνίδια της και το ντέρμπυ με την Πανάθα στο Καραϊσκάκη στο δεύτερο γύρο.

Φόρτωσα πρόγραμμα από το παρελθόν με διαφοροποιήσεις. Πρώτα οι επιτήδειοι κόβανε ελαφρώς τα χαρτάκια για να κάνουν γρέζι στην αφή. Μετά για την αξιοπιστία της διαδικασίας εμφανίστηκαν τα μπαλάκια. Σύντομα μπήκαν στο ψυγείο για να ξεχωρίζουν τα παγωμένα από τα ζεστά. Μετά προέκυψε μια μηχανή από την Ιταλία που είχε κι ένα κόλπο στο manual για να βγάζει τα νούμερα που ήθελες. Κόλαση!

Τώρα τι γίνεται; Υπάρχουν μπαλάκια στην κατάψυξη; Πειραγμένοι κουλοχέρηδες κλήρωσης; Πώς βγαίνουν απανωτά τζακ ποτ στις κληρώσεις του τζόκερ κατά τη διάρκεια των
γιορτών; Υπάρχουν πάντα θεωρίες που κανείς δεν μπορεί να αποδείξει.

Ομως, εδώ μιλάμε για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Ολοι θα παίξουν με όλους. Το μόνο που κοιτάς είναι με ποιον θα ξεκινήσεις, πότε έχεις τα ντέρμπυ και αν είσαι λίγο φιλόδοξος που παίζεις τελευταία αγωνιστική για δεις που θα πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα. Λέμε, τώρα. Πάντως οι θεωρίες συνωμοσίας ήταν ανέκαθεν ελκυστικές. Και δεν έβαλα καθόλου στο κόλπο την εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε ακόμα:

Να γιατί ο Ρανιέρι έχει πάντα τις καλύτερες δουλειές