ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!

πηγή: Intime
 

Πάλι τα ίδια. «Η τύχη του χαμογέλασε. Επεσε με την Μπριζ». Το γράψανε για την κλήρωση του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση είναι ανίατη. Εκτός κι αν γουστάρουμε να παραμυθιαζόμαστε. Κι αυτό παίζει. Ξέρουμε ότι είναι παραμύθι, το ξεφουρνίζουμε όμως, γιατί μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα.

Η Μπριζ είναι το φαβορί. Ιστορικά ο Παναθηναϊκός έχει 3 στους 3 αποκλεισμούς από αυτή τη μεσαία ομάδα της κεντρικής Ευρώπης. Στη δεκαετία του 70 ήταν για το κύπελλο Πρωταθλητριών, σε αυτή του 80 για το UEFA και το 90 για το Κυπελλούχων. Σε πληροφορώ, επειδή ο μαλάκας είναι πάντα μαλάκας, ότι και τότε στις κληρώσεις ορισμένοι πανηγύριζαν γιατί έκατσε στη μέγιστη Πανάθα, αυτή η ομαδούλα.

Πάμε παρακάτω με κάποια δεδομένα. Η Μπριζ είναι καλύτερη ομάδα από την Σταντάρ Λιέγης, από την οποία αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός πέρυσι. Επομένως, ερώτημα που τίθεται είναι πόσο καλύτερη είναι η ομάδα του Αναστασίου από την περσινή. Ομως και πάλι δεν μετράνε μόνο έτσι τα πράγματα.

Ολα μέσα είναι. Ποιος θα είναι πιο έτοιμος και στη βραδιά του όταν γίνει ο αγώνας. Οι αγώνες. Ο πρώτος, εκτός κι αν αλλάξει κάτι στις επόμενες ώρες, είναι στη Λεωφόρο σε αντίθεση με την περσινή αποτυχημένη προσπάθεια.

Θυμίζω ότι σε αυτά τα δυο ματς παίζονται περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για ελληνική ομάδα. Τόσα είναι τα λεφτά από το μπόνους πρόκρισης, το μάρκετ πουλ του Τσου Λου και το μπόνους του Γιουρόπα ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να πάει στους ομίλους του Τσου Λου. Περίπου το ίδιο είναι και το οικονομικό κίνητρο για τους Βέλγους.

Διαβάστε ακόμα:

Δώρο για τους φίλους του Παναθηναϊκού η μεταγραφή Καπίνο