AYTO EINAI TO ΣΧΕΔΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

πηγή: Intime
 

Αυτό θα πει πρόνοια. Δεν θα σταθώ στον εκνευρισμό του Αλαφούζου από τα «κάλπικα» αστέρια στη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο παίζουν πολύ τα ΜΜΕ και στον οποίο απάντησε ο χονδρός της επικοινωνίας του Ολυμπιακού. Αλλο ήταν το κορυφαίο θέμα.

Με εντυπωσίασε ο σχεδιασμός σωτηρίας της Πανάθας σε ενδεχόμενο Grexit. «Κάναμε σχέδια πως θα έρχονται τρόφιμα από την Ιταλία για την ομάδα. Κάναμε λογαριασμό στο εξωτερικό για να έρχονται χρήματα στον Παναθηναϊκό». Φοβερά πράγματα.

Τωρα κατάλαβα γιατί η Σία Κοσιώνη και ο Πρωτοσάλτες τα έδιναν όλα υπέρ του «ΝΑΙ». Το έκαναν για τον εαυτό τους, για την Ελλάδα, αλλά πάνω απ' όλους για την Πανάθα. Δραματικές στιγμές πέρασαν οι άνθρωποι για να βρουν πως οι καραβιές με τα δημητριακά του Ζέκα θα έρχονταν από τον Μπάρι στο Πρίντεζι κι από εκεί στον Πειραιά στην εποχή της δραχμή που πλησίαζε.

Ανεπίσημες επαφές έγιναν με εταιρίες παραγωγής, φορτωτικές και τραπεζικούς οργανισμούς. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε το δράμα του ίδιου του προέδρου. Δεν ήθελε σε καμμία περίπτωση αυτή την εποχή να βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Υπέρμαχος της στήριξης των ελληνικών τραπεζών, όπως ο κάθε μεγάλος θεσμικός ή οικονομικός παράγοντας της χώρας. Ετσι δεν είναι; Ομως, δεν μπορούσε να εγκαταλείψει την Πανάθα. Στο όνομά της έγινε κι αυτό...

Διαβάστε ακόμα:

Δώρο για του φίλους του ΠΑΟ η μεταγραφή Καπίνο