Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΟΡ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ

 

Εχει συμβεί πολλές φορές να χαθούν πράγματα στη μετάφραση. Αλλη γλώσσα εμείς, άλλη ο Τούντορ, άλλη ο Σαββίδης. Δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν όλοι τα ίδια πράγματα ακόμα κι αν έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι. Για το λόγο αυτό διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον τι είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε σε συμπατριώτες του. Στην κοινή γλώσσα τους.

Εκτός από τη σχέση του με τον Αρνεσεν, τα θέματα πειθαρχίας, το στυλ που θέλει να βγάλει ο ΠΑΟΚ και άλλα αδιάφορα, φτάνουμε στην ουσία. «Ο πρόεδρος θέλει το αποτέλεσμα, κάτι που δεν είναι εύκολο, γιατί ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει 17 τίτλους σε 19 χρόνια». Ωπα, εδώ είμαστε. Κι αυτό όχι μόνο γιατί ο αγαπητός Ιγκόρ άλλα μας έλεγε στις συνεντεύξεις Τύπου για το θέμα.

Ο Σαββίδης έχει ζητήσει πρωτάθλημα από τον Τούντορ. Ή αυτό κατάλαβε ο Τούντορ ότι του ζήτησε ο Σαββίδης. Ή αυτό καταλάβαμε εμείς ότι είπε στη συνέντευξη, σχετικά με αυτό που κατάλαβε ο ίδιος, σχετικά με αυτό που είπε ο Σαββίδης. Τελικά θέλει ο Σαββίδης πρωτάθλημα εδώ και τώρα ή όχι;

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη γκέλα του Τούντορ μετά το ματς με την Λοκομοτίβα