ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΣΙΕΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Τα είχε πει ο Αναστασίου, όμως όλοι είχαν σταθεί στα ανούσια. Ο αποδυτηριάκιας είχε διακρίνει στα λόγια του προπονητή την ανησυχία του ότι ο παίκτης μπορεί να βγει σαπάκι. Μιλάμε για την μεγάλη μεταγραφή της Πανάθας, τον Μιχάλη τον Εσιέν.

Μετά από ένα μεγάλο χαμένο χρονικό διάστημα ο παίκτης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, οι γιατροί τον άκουσαν και η ομάδα συμφώνησε να πάει για εγχείριση στους κοιλιακούς. Βράστα! Οταν βάζεις νυστέρι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι θα γυρίσει στην αρχή της σεζόν, όπως διαβάζω στα ρεπορτάζ.

Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν σε αυτή την ιστορία. Ούτε τον παίκτη που προσπάθησε να ξεπεράσει το πρόβλημά του συντηρητικά. (Πάντα, ο αθλητής ξέρει το σώμα του καλύτερα από οποιονδήποτε γιατρό). Ούτε το ιατρικό τιμ που επέλεξε σε συνεννόηση μαζύ του την ίδια οδό. Εκ του αποτελέσματος προκύπτει το «μεγάλο χαμένο χρονικό διάστημα» που είπα, αλλά η τακτική που ακολουθήθηκε ήταν η ενδεδειγμένη.

Επί της ουσίας όσο αφορά στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλέψει σαν να μην υπήρξε ποτέ Εσιέν. Οταν δεν πάει κάτι καλά στον άξονα, απαγορεύεται οι διάφοροι παρατρεχέμενοι να λένε «...όταν γυρίσει ο Εσιέν θα διορθωθούν τα πράγματα». Ξεχάστε ο Εσιέν. Η μεταγραφή είναι σαν να μην έχει γίνει. Οταν το παλληκάρι επιστρέψει με το καλό θα μιλήσουμε από την αρχή για μια μεγάλη μεταγραφή.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αναστασίου δασκάλεψε τον Αλαφούζο