Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Ποια είναι η μεγάλη κουβέντα του Σαββίδη. Οχι, βέβαια ότι θα πάψει να είναι φίλος του Μελισσανίδη αν γίνει στην πορεία σαν τον Μαρινάκη. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Το έχει διδάξει η Ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Εχουμε δει τους κουμπάρους Νταϊφά και Βαρδινογιάννη να σκοτώνονται. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Μην ξεφύγουμε όμως.

Η κουβέντα του Ιβάν που δείχνει πράγματα είναι η εξής: «Δεν θα κάνω αυτά που κάνουν οι αθηναϊκές ομάδες». Το έπιασες; Αργησε αλλά το έμαθε το παραμύθι. Γι` αυτό σε ανύποπτη φάση μίλησε για την «πουτάνα» την Αθήνα. Ασίστ στα αρρωστάκια της εξέδρας που έχουν κάνει σημαία τη χολέρα που κατά την άποψή τους ξερνάει η πρωτεύουσα και τα κέντρα της εξουσίας.

Λέει κι άλλα τσιτάτα, όπως ότι οι δανεικοί είναι το μεγάλο πρόβλημα, ο ΠΑΟΚ δεν αγόρασε παιχνίδια κλπ. Στο τέλος, όμως, χωρίς να το δικαιολογήσει καταλήγει στο συμπέρασμα ότι φέτος δεν θα είναι έτσι τα πράγματα. Πώς το ξέρει; Εχει μάθει να παίζει αθηναϊκά, οι άλλοι σταμάτησαν να παίζουν αθηναϊκά ή υπάρχει κι ο άλλος δρόμος ο Σαλονικιώτικος;

Διαβάστε ακόμα:

Την πάτησε ο Σαββίδης γιατί δεν είναι Μαρινάκης