ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΑΝΑΓΙΑ!

πηγή: Intime
 

Δεν λέω δικά μου, ούτε τα βγάζω από το ξερό μου. Λέω λόγια του Ιβάν Σαββίδη, μάλιστα με αντικείμενο συζήτησης που είχε με τον προηγούμενο προπονητή του. Μην κρυβόμαστε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν προπονητής του μεγαλομέτοχου. Προπονητής με απόφαση του μεγαλομέτοχου. Άρα;

Άρα, αν έπιασε ψάρια κι όχι αέρα χαρτοπόλεμο με προπονητή τον θρησκόληπτο Αναστασιάδη, η ευθύνη βαραίνει τον εργοδότη. Να, γιατί λέμε ότι ήταν προπονητής του. Όπως επίσης ο σύντροφος Ιβάν έχει ευθύνη για την επιλογή Άρνεσεν, για ό, τι ήθελε προκύψει.

Επί του θύματος. Βγαίνει ο Τσίπρας και λέει «Με τη βοήθεια της Παναγίας θα κάνουμε καλή συμφωνία με τους δανειστές μας». Εσύ τι λες. Μας δουλεύει ο Αλέξης μας. Ίσως κι όχι. Αν όχι, τότε λες μπλέξαμε.

Δεν έχουμε καλή άμυνα, λέει ο Ιβάν ότι είπε στον Αναστασιάδη, να πάρουμε παίκτες να ενισχυθούμε πίσω. «Δεν χρειάζεται μεταγραφές από μπακ η ομάδα, άμυνά μας είναι η Παναγιά» απάντησε ο προπονητής. Και ο Ιβάν δεν τον έδιωξε επιτόπου τον προπονητή του.

Γιατί να τον διώξει, θα μου πεις. Ένα ακόμα λάθος του Ιβάν. Δεν παίζει αμυντικά η Παναγιά, γνωστό από τα χρόνια της ρωμαϊκής Ιερουσαλήμ. Ο Χριστός, κορόιδο Ιβάν Σαββίδη, από τα τσικό είναι ασυναγώνιστος, απροσπέλαστος σέντερ-μπακ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ζόρια μεγάλωσαν για τον Τούντορ