ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ

πηγή: Intime
 

Αν κρίνω από τις στρογγυλές κουβέντες του Ιβάν Σαββίδη, η σχέση του με τον Αγγελο Αναστασιάδη ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. Η βασική διαφορά τους δεν ήταν ποδοσφαιρική. Εδώ είναι η μέγιστη αποκάλυψη από τον πρόεδρο. Ηταν ιδεολογική.

«Το λάθος μου ήταν ότι πίστεψα ότι θα τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ. Ενώ αυτός δεν κατάλαβε αυτή τη φάση», είπε ο Ιβαν της τσαρικής Ρωσίας για τον μπολσεβίκο Αγγελο που γούσταρε να είναι γενικός γραμματέας, ούτε πρόεδρος ούτε βασιληάς. Πρώτος μεταξύ ίσων. Μόνο που οι ίσοι ήταν για τα μπάζα. και ο Σαββίδης το είχε πάρει χαμπάρι: «Του έλεγα εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα και απαντούσε η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας».

Θέλω να θυμίσω πάντως ότι ο Αγγελος Αναστασιαδης είχε ξεκαθαρίσει τα πάντα από την αρχή. Πρώτον ότι θα πορευόταν με την Παναγιά. Δεύτερον ότι δεν σκόπευε να αναλάβει ρόλο μάνατζερ σε όλα τα επίπεδα. Ο Αγγελος ήταν καθαρός, ο Ιβάν πίστεψε ότι θα τον άλλαζε. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Αλλοιώς αν σου πει ο προπονητής σου ότι σέντερ μπακ θα παίξει η Παναγιά τον στέλνεις αδιάβστο. Ή μάλλον, τον στέλνεις να τον διαβάσει κανένας παππάς. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Να φύγει εδώ και τώρα ο Μαρκαριάν!