Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ!

πηγή: Intime
 

Η ΑΕΚ μετά από απουσία δύο χρόνων είναι πάλι παρούσα στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκας. Δεν είναι, όμως, μέλος της διοργανώτριας του μεγάλου πρωταθλήματος, της Σούπερ Λίγκας. Γίνεται αυτό; Γίνεται. Θέμα διαδικαστικό. Και από το τίποτα προκλήθηκε θέμα για λόγους καθαρά τυπικούς. Με συνέπεια να αποχωρήσει από το συμβούλιο της λίγκας ο πρόεδρος και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όλα ξεκίνησαν από το λάθος του προέδρου της σούπερ ληγκ Μποροβήλου, που κάλεσε στο Δ.Σ. την ΑΕΚ, η οποία ζήτησε να γίνει μέλος και στα χαρτιά. Αυτό, όμως, δεν είναι δυνατό επειδή υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες, που αφορούν τις ΠΑΕ Βέροια, Κέρκυρα, Λεβαδειακός, Εργοτέλης.

Οι ομάδες από 18 έγιναν 16 και μέχρι την προσεχή Δευτέρα, το αργότερο την Τετάρτη, θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά ποιες ΠΑΕ θα παραμείνουν στην κατηγορία, ποιες θα υποβιβαστούν, απ' εκείνες τις τέσσερις με τις εκκρεμότητες στην αθλητική δικαιοσύνη.

Η ΑΕΚ στο συμβούλιο της Τετάρτης μπορούσε να παραστεί, να εκφράσει τις απόψεις της, όμως όχι να συμμετέχει στις ψηφοφορίες. Επειδή για λόγους τυπικούς δεν μπορεί να εγγραφεί μέλος της διοργανώτριας. Αυτό δικαιολογημένα κακοφάνηκε στην ΑΕΚ, διότι είναι ΑΕΚ, και για να μη χάσει τη ψηφοφορία, αν της επιτρέπεται ή, όχι να γίνει μέλος πριν, τελεσιδικήσουν οι εκκρεμότητες των 4 ΠΑΕ προτίμησε να αποχωρήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Εσιέν και η πουτάνα