ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Η φουκαριάρα η Βουλγαρία κληρώθηκε με Ολλανδία, Γαλλία και Σουηδία. Πώς να περάσει. Η άλλη η φουκαριάρα Αλβανία σε όμιλο με Ισπανία και Ιταλία. Γίνεται να προκριθεί στα τελικά του μουντιάλ 2018. Με τίποτα.

Η Ελλάδα, η κωλόφαρδη Ελλάδα που ακόμα κοιμάται με ραβίνο, έπεσε με Βοσνία, Εσθονία, Κύπρο και Βέλγιο. Που σημαίνει ότι και να μην περάσει στη βαθμολογία τους Βέλγους, έχει πάλι μια πιθανότητα από τα μπαράζ σα δεύτερη ομάδα του ομίλου.

Ποιος ασχολείται με την πρόκριση της Ελλάδος! Όχι οι σοβαροί Έλληνες. Όχι οι σκεπτόμενοι. Οι εν λόγω, μέσα σ’ αυτούς και ο αποδυτηριάκιας, το τελευταίο που θέλουμε είναι η παρουσία της εθνικής ομάδος στα τελικά της Ρωσίας το 2018.

Όχι, κύριοι, δεν είναι ο στόχος η πρόκριση. Όταν έχεις τέτοια χάλια θα σκέφτεσαι μόνο να φτιάξεις ομάδα. Να σταματήσεις να είσαι διαλυμένο μαγαζί. Μία πρόκριση δεν θα σε κάνει ομάδα. Εδώ, επειδή είσαι γεννημένο και αθεράπευτο μπουρδέλο, δεν σε οφέλησε η κατάκτηση του Ευρώ 2004. Έκανες την έκπληξη και απέδειξες σ’ όλο τον κόσμο ότι δεν σου άξιζε. Το φάρδος σου σε βοήθησε να κρατηθείς για 10 χρόνια. Να μη σταματάς την κατηφόρα σου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος επιμένει στην UEFA να «κάψει» τον Μαρινάκη