ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΜΑΠΑ Ο ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ

 

Ποιος θα μετρήσει με πόσους ποδοσφαιριστές νταραβερίστηκε ο Μαρινάκης από το καλοκαίρι του 2010 που έγινε μεγαλομέτοχος στον Ολυμπιακό. Να κάνει αυτό τον κόπο. Και να μου δώσει το μέσο όρο σε χρόνο αγωνιστικής δράσης κάθε μεταγραφής. Εύκολο είναι.

Τόσους ποδοσφαιριστές πήρε ο εφοπλιστής, λες και προσλάμβανε το τσούρμο στα παπόρια του, τόσα ταξίδια, εννοώ τόσα παιχνίδια έδωσε ο Ολυμπιακός τα τελευταία πέντε χρόνια, άρα κάθε συμβόλαιο ποδοσφαιριστή έγινε π.χ. για 17 λεπτά. Ίσως για 20 λεπτά κάθε αγώνα, 13 ή, 24.5 λεπτά.

Ο συγκεκριμένος Φινμπόγκασον, όσο θα μείνει το παλληκάρι στον Ολυμπιακό, σε πόσους αγώνες θα χρησιμοποιηθεί και ποιος θα είναι ο δικός του μέσος όρος, ρωτάω. Απάντηση έγκυρη. Πατάτα ο Ισλανδός. Από σβέρκο ψώνισε ο Μαρινάκης, άσχετο αν είναι δανεικός από ισπανική ομάδα, δεν τον καπάρωσε τζάμπα. Λοιπόν;

Είπα τη γνώμη μου. Την πρόβλεψή μου. Ότι ο Φινμπόγκασον θα είναι μια αποτυχία σκέτη. Πως το ξέρεις; Δεν το ξέρω! Τότε πως το υπογράφεις; Δεν κατάλαβα. Με ποια δεδομένα κάποιοι πανηγυρίζουν και θριαμβολογούν σήμερα από τις φυλλάδες τους για την απόκτηση Φινμπόγκασον. Μήπως αυτοί τον είδαν, ρωτάω, να παίζει με τον Ολυμπιακό. Όχι. Μήπως είναι σίγουρο, ρωτάω, ότι θα πιάσει σίγουρα ένας παικταράς και στη νέα του ομάδα. Όχι.

Αμάν πια! Αυτή η απόλυτη αφέλεια. Η παιδικότητα. Αυτή η γελοία ανωριμότητα. Να νοιώθει τρισευτυχισμένος ο οπαδός επειδή η ομαδάρα πήρε ένα όνομα. Εγώ συμφωνώ με τον υιό Σαββίδη. Από τη Μύκονο το αετόπουλο του Ιβαν καθησύχαζε το πόπολο του ΠΑΟΚ. Δεν τον πήραμε αυτόν τον Φινμπογκασον, διότι δεν μετράει, θα πάρουμε άλλον, καλύτερο.

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο! Το ότι ο υιός Σαββίδης είπε πως εμείς δεν είμαστε μαλάκες, παίξαμε με την περίπτωση Φινμπόγκασον μόνο για να τσιμπήσει το κορόιδο ο Μαρινάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος επιμένει στην UEFA να κάψει τον Μαρινάκη