ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

πηγή: Intime
 

«Βλέπω κάποιους να θέλουν να αλλάξουν πράγματα. Να δημιουργήσουν καταστάσεις. Παρακαλώ, λοιπόν, να το σταματήσουν άμεσα και να μην βάζουν πάνω απ' όλα τυχόν οπαδικές σκέψεις». Αυτολεξεί, όπως το είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης αναφερόμενος στην εθνική ομάδα.

Ο πάρεδρος μιλάει για την ομάδα, την ίδια που έχει χάσει δυο φορές από τα νησιά Φερόε. Και τι λέει; «Βλέπω κάποιους να θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα». Αμήν, λέω εγώ. Αν δεν θέλουν αλλαγή τα πράγματα τώρα πότε θέλουν.

«Να δημιουργήσουν καταστάσεις», τονίζει ο αρχηγός της ΕΠΟ. Τις δημιουργημένες, ερωτώ εγώ; Εδώ ο προπονητής παραιτείται, ο Γκιρτζίκης τον ξεπαραιτεί και ο Καραγκούνης είναι άφαντος. Θες κι άλλα;

Πάμε παρακάτω. «Να το σταματήσουν άμεσα και να μην βάζουν πάνω απ' όλα τυχόν οπαδικές σκέψεις». Αδυνατώ να το αποκρυπτογραφήσω, γιατί είναι ξεκάθαρες και γάργαρες ασυναρτησίες. Είναι βέβαιο ότι κάτι έχει στο μυαλό του, όμως δεν μπόρεσε να δώσει ένα στίγμα με μια σοβαρά δομημένη πρόταση. Οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να αναρωτηθώ πώς κολλάει ο Καραγκούνης με τις οπαδικές σκέψεις.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είδε και δεν είπε ο Σάντος στον Μαρκαριάν