ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Σ' ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ Ο ΤΟΥΝΤΩΡ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι παραμύθι. Πριν χρόνια, επί Ζαγοράκη ποδοσφαιριστή, ο ΠΑΟΚ δίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι στην Τούμπα με την Σπάρτακ Τρνάβα. Φοβερά πράγματα. Στο 27' η παοκάρα χάνει από τους Σλοβάκους με 3-0! Φοβερά πράγματα. Ισοφαρίζει 3-3 στο ημίχρονο η παοκάρα και τελικά παίρνει το ματς με 5-3!

Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Όλα γίνονται. Όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο. Επειδή συνήθως το τελικό αποτέλεσμα λίγη σχέση έχει με την απόδοση των δύο αντιπάλων, με την εικόνα του αγώνα.

Είδαμε στο Παναθηναϊκός-Μπρυζ. Η βέλγικη ομάδα να χαζέψει τους γηπεδούχους, οι οποίοι άλλαξαν τακτική όταν έμειναν με δέκα παίκτες και τους βόλευε το ματς να το πάρουν ακόμα κι αν έπαιζαν με εννέα. Επειδή μέσα στο πρόγραμμα είναι και η μαλακία του αντιπάλου. Κάποια στιγμή, στο λέω σίγουρα, ξεχνιέσαι μέσα στο γήπεδο. Αλλάζεις τη μπάλλα, αλλά δεν ξέρεις τι κάνεις, με ποιο πλάνο, και τι επιδιώκεις.

Άγραφτο σενάριο είναι και το αποψινό του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό ο προπονητής Τούντωρ, επειδή σχεδόν το παραδέχεται δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της ομάδας, δεν έχει εξοικοιωθεί αγωνιστικά και με τα απόκρυφα ατομικά στοιχεία κάθε παίκτη του, κάθεται σ' αναμένα κάρβουνα. Ποιο 6-0 επί της Λοκομοτίβ, πάει αυτό, «έφυγε». Μήπως το περίμενε να γίνει έτσι;

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγαλύτερη γκέλα του Κοτσώλη έγινε μετά το ματς