ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ Ο ΤΟΥΝΤΩΡ

πηγή: Intime
 

Την αγωνία του παιχνιδιού την έχει ο προπονητής, όχι ο παίκτης, ούτε ο πρόεδρος της ομάδας. Την προηγούμενη νύχτα γυρνάει στο κρεββάτι λες κι είναι αρνί στη σούβλα, για κοκορέτσι. Έβαλε το γκολ ο ΠΑΟΚ στην Λοκομοτίβα της Κροατίας, όμως το αποψινό με την Σπάρτακ της Σλοβακίας είναι ένα άλλο ματς. Κι αν ρωτήσεις τον Τούντωρ «Βάζεις στοίχημα, ότι ο ΠΑΟΚ θα επαναλάβει το 6-2 με την ομάδα της Τρνάβα», θα σου πει ότι δεν ποντάρει ούτε το ένα κουμπί από το πουκάμισό του.

«Μετά τη νίκη βάζω πίεση στους παίκτες, ενώ μετά από ήττα τους δίνω αυτοπεποίθηση». Μεγάλη κουβέντα του Τούντωρ. Τον βλέπεις αλλοιώς, με μάτι θετικό, έναν προπονητή όταν μιλάει έτσι. Όταν, δηλαδή, έχει τέτοιες σκέψεις, στο κεφάλι του.

Στη μεγάλη νίκη θα ψάξεις το λάθος! Ακριβώς τότε. Στην καλή χαρά είναι το εύκολο να δεις τι δεν πήγε καλά, άσχετο αν έκανες το 6-0. Είσαι ο μαλάκας, ο της πλάκας αν το παίξεις ευτυχής και μακάριος επειδή πέτυχες μια μεγάλη νίκη με τη βοήθεια του αντιπάλου. Να συνεχίσεις, δηλαδή, να κουβαλάς τα λάθη σου, τις αδυναμίες σου.

Κέρδισε 6-0 ο ΠΑΟΚ και την παραμονή του πρώτου αγώνα με την Σπάρτακ Τρνάβα ο Ιγκόρ Τούντωρ το είπε φόρα παρτίδα: «Χρειάζεται να βελτιωθούμε! Θέλουμε δουλειά! Να εμφανιστούμε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι».

Ανήσυχος είναι ο προπονητής. Σκέψου να μην ήταν. Άλλο ότι δείχνει ψύχραιμος, αποφασιστικός, σίγουρος και ελπίζει. Στο κρεββάτι είναι κοκορετσάτος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ο Τούντωρ