ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΝΤΖΟΥ

 

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος και το ύφος της διάψεσης του κυρίου Γιώργου Βρέντζου σχετικά με τη δήθεν εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο, συγκεκριμένα με την Παναχαϊκή. Σχεδόν ο άνθρωπος απείλησε τα ΜΜΕ να είναι προσεκτικά, να μη δημοσιεύουν πληροφορίες ράδιο αρβύλα, διότι θα υποχρεωθεί να αντιδράσει νόμιμα, θα καταφύγει στη δικαιοσύνη. Κάτι τέτοια.

Μια στιγμή. Ο κύριος Βρέντζος, αδελφός του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός βγάζει μια αλήθεια. Δεν έχει δίκαιο, όμως! Να εξηγήσω.

Δεν είναι δυσφημιστικό, υβριστικό, μειωτικό, οτιδήποτε σχετικό, να θέλει κάποιος να ασχοληθεί νόμιμα με μια ποδοσφαιρική εταιρεία. Άλλο, όπως υποστηρίζει, ότι ήταν μαϊμού η είδηση για το νταρεβέρι του με τον Κούγια. Δεν έγραψαν τα μήντια ότι ο αδελφός του Βρέντζου θέλει να αγοράσει μπαρμπουτιέρα, μια αλυσίδα από πορνεία, να γίνει αφεντικό σε βαποράκια ναρκωτικών.

Να, όμως, που ο κύριος Βρέντζος θίχθηκε. Ο άνθρωπος, σου λέει, πιθανόν, μπορεί ο αδελφός μου να ασχολείται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, όμως εγώ μ' αυτά που διαβάζω και ακούω δεν θέλω μπλεξίματα σε χώρους όπου κυκλοφορούν εγκληματικές οργανώσεις.

Είναι η αλήθεια που βγάζει ο κύριος Βρέντζος. Ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου δυσφημούν το προϊόν τους, με συνέπεια άτομα σοβαρά και με υπόληψη να κρατάνε αποστάσεις, από το χώρο των γηπέδων.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο άγχος του Φινμπόγκασον