ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ 1-0 ΑΠΟ ΤΟ 0-0

πηγή: Intime
 

Να σου πω γιατί ο ΠΑΟΚ δεν καθαρίζει αυτά τα ματσάκια από την αρχή; Γιατί τα έχει για την πλάκα του. Σου λέει, ο παίκτης, παίζω στον ΠΑΟΚ. Ποια Τρνάβα και ποια Λοκομοτίβα. Μπαίνει στο παιχνίδι ο Βίτορ και νομίζει ότι ο αντίπαλός του είναι κατσαπλιάς. Αρπα τη σφαλιάρα στο ξεκίνημα.

Μια μαλακισμένη στιγμή, μια λεπτομέρεια, μια αβλεψία, αλλάζει τη «φυσιολογική» ροή των πραγμάτων. Να γιατί ο Τούντωρ δεν μπορούσε να βασιστεί στο 6-0 με την Λοκομοτίβα. Ούτε κάν ότι η ήττα στο Ζάγκρεμπ από εκείνη την ομαδίτσα θα γινόταν μάθημα. Στα παπάρια του, του Βίτορ και των άλλων. Ομαδίτσα και η Σπάρτακ από την Τρνάβα. Είναι δεν είναι; Φυσικά και είναι. Μόνο που η χαλαρότητα κάνει ομαδίτσα και τον ΠΑΟΚ.

Σε 40 βαθμούς και με έναν λιγότερο, άντε τρέξε. Γιατί πρέπει να τρέξεις, φιλαράκι, ακόμα και με αυτούς τους ελάχιστους, που δεν τολμούσαν να επιτεθούν. Εβγαλαν δυο φάσεις από τσαφ. Γιατί κέρδισε ο ΠΑΟΚ με 1-0; Διότι μερικοί παίκτες χρησιμοποίησαν την ποιότητα που διαθέτουν. Οπως, ο φευγάτος Λούκας για παράδειγμα. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Να σου πω την αμαρτία μου. Προτιμούσα το 0-0. Θα αισθανόμουν πιο σίγουρος για τη ρεβάνς. Θα ήξερα ότι οι παίκτες θα έμπαιναν όπως στον επαναληπτικό με την Λοκομοτίβα. Τώρα, δεν αποκλείεται το κακό με τη χαλαρότητα να τριτώσει...

Διαβάστε ακόμα:

Τι έκανε τα 20 εκατ, του Ιβάν ο Αρνεσεν;