ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ

πηγή: Intime
 

Αποτυχημένη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην επαρχιακή Ευρώπη της Σλοβακίας, κόντρα στην Σπάρτακ. Πήρε απλά την ισοπαλία με 1-1 και προκρίθηκε με προβληματική συμπεριφορά στο γήπεδο. Μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, όχι την ομαδούλα της Τρναβα, που με την ευκαιρία να σημειώσουμε διαθέτει αρκετά συμπαθητικό γηπεδάκι. Πάρα πολύ καλό για τα ελάχιστα εως ανύπαρκτα αγωνιστικά της κυβικά.

Μία ακόμα εξάρα από πλευράς ΠΑΟΚ θα περίμενε όποιος παρακολούθησε το ματσάκι. Η ομαδούλα της Σλοβακίας είναι υπεράνω κριτικής. Δεν αντέχει σε κριτική. Τόσο ακίνδυνη είναι. Και όμως, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να την βάλει στο κόλπο της πρόκρισης με πέναλτυ πριν οι ομάδες πάνε αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Δεν έχει καμμία σημασία αν σφυρίζεται ή, όχι τέτοιο πέναλτυ. Το ζήτημα είναι γιατί ο Όλσεν χωρίς λόγο, εντελώς (!!!), έδωσε το δικαίωμα στον διαιτητή να καταλογίσει το πέναλτυ που έγινε 1-0.

Ο άλλος, ο Σκόδρας, πήρε κόκκινη. Άλλη ασόβαρη ενέργεια που δεν χαρακτηρίζει ομάδες οι οποίες πράγματι έχουν αποφασίσει να αλλάξουν επίπεδο. Από χωριό να γίνουν κωμόπολη, από πόλη να εξελιχθούν σε πρωτεύουσα.

Να τη βράσω την πρόκριση όταν ο ΠΑΟΚ δεν με ικανοποίησε, δεν έπαιξε τη μπάλλα που μπορεί, δεν ήταν αποτελεσματικός, δεν έκανε 6 γκολ που «τα είχε» απέναντι σ’ αυτή την Σπάρτακ.

Διαβάστε ακόμα:

Καβουρομάνα και ο Μαρινάκης