ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΑΡΝΕΣΕΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Γιατί ο ΠΑΟΚ άργησε να κάνει μεταγραφές; Εδώ σε θέλω. Μια ομάδα με ολοφάνερες αδυναμίες οριζοντίως και καθέτως, λέω για τον ΠΑΟΚ, που είχε ανάγκη ενίσχυσης αμυντικά και επιθετικά, και όμως καθυστέρησε να πλουτίσει το ρόστερ της.

Τι συμβαίνει; Δεν ξέρεις. Κανείς δεν ξέρει. Υποψιάζεσαι, όμως. Δίνεις τις σχετικές εξηγήσεις. Η δική μου είναι ότι ο Δανός εργολάβος Φρανκ Άρνεσεν το έπαιξε στα ζάρια. Μιλάμε σοβαρά.

Ρισκάρισε ο ΠΑΟΚ την κόντρα με την ομαδίτσα Σπάρτακ Τρνάβα. Φως φανάρι. Δεν έκανε μεταγραφές ο Άρνεσεν ενωρίτερα διότι ήθελε πρώτα να γνωρίσει όσο γίνεται τους παίκτες που υπήρχαν.

Μέχρι που έχανε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς με τους Σλοβάκους. Πήρε τη νίκη με 10 παίκτες λόγω Λούκας που έπαιξε για πάρτη του, είχε τους δικούς του λόγους, όχι για τον ΠΑΟΚ.

Όπως και ο Άρνεσεν παίζει για το τομάρι του. Για τη φήμη του. Αποδεκτό. Θέλει να πετύχει. Να αυξήσει τις μετοχές του σαν επαγγελματίας. Και έβαλε στόχο να φτιάξει ομάδα ο ΠΑΟΚ να παίρνει το καλύτερο, το περισσότερο από τους παίκτες. Όχι σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι και μεθαύριο όπως κάτσουν οι κοτούλες στο κοτέτσι.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυστικό του μασέρ στον κερατά ποδοσφαιριστή