ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΧΥΣΕ ΑΙΜΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

πηγή: Intime
 

Ο Αμπέντ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Το ανέκδοτο! Δεν υπάρχει καμμία επιστροφή. Όπως, εάν ο παλληκάρι ξαναφορέσει τη φανέλλα της Νιουκαστλ , δεν θα… επιστρέψει στην εν λόγω αγγλική ποδοσφαιρική εταιρεία. Απλά αυτήν θα επιλέξει για την συνέχεια της καριέρας του.

Όταν λες «επιστροφή» του Αμπέντ δουλεύεις τον κόσμο. Ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος συναισθηματικού τύπου δεσμός του παίκτη με την ομάδα. Ότι η ομάδα δεν τον επιλέγει επειδή εκτιμάει πως τον χρειάζεται, αλλά διότι λειτουργεί μια φιλική, μια «οικογενειακή» σχέση των δύο πλευρών. Της ΠΑΕ και του επαγγελματία.

Θα μου πεις εφημερίδες είναι, το ίδιο και τα κόμματα, τα λένε όπως γουστάρει η αρρωστημένη πελατεία. Έτσι, λοιπόν, ο Αλγερινός… επέστρεψε στο «σπίτι» του, όπως γράφουν. Το παληόπαιδο ο Αμπέντ, σκέτος Άσωτος Υιός της βιβλικής παραβολής.

Το γνωστό εβραϊκό στόρυ. Εγκατέλειψε την οικογένεια ο ένας γιός και, αφού γύρισε στα ξένα, επέστρεψε. Ο πατέρας έσφαξε το καλύτερο μοσχάρι, το σιτευτό. Έτσι έπραξε και ο Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από τη χαρά του κι αυτός, για την επιστροφή του Αμπέντ, έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια μια κότα σιτευτή.

Για σκέψου! Να μην τα έβρισκαν στο οικονομικό father and son. Όπως το άλλο. Να βρίσκανε ψιλοχαλασμένο τον Αμπέντ τα ιατρικά μηχανήματα. Δεν θα γινόταν η «επιστροφή». Θα γλύτωνε η κότα η σιτευτή του Αλαφούζου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μελισσανίδης δεν θα γίνει Μαρινάκης!