ΜΑΤΟΥΜΠΑΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ

πηγή: Intime
 

Μια απέραντη απογοήτευση ο ευρω-Παναθηναϊκός. Άφησε πίσω του, εκεί στο νεόπλουτο Αζερμπαϊτζάν, μία θλιβερή εμφάνιση. Φρίκη. Χειρώτερος ήταν απ’ ό,τι με την Μπρυζ. Μέχρι που ψαχνόσουν ποια είναι η μικρότερη ομαδούλα από τις δύο, η ελληνική ή, η αζέρικη.

Καμπάλα η μια, Ματουμπάλα και Ζιγκουάλα για να θυμηθούμε και τον Στέλιο Καζαντζίδη ο Παναθηναϊκός.

Θα καθαρίσουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς είχε πει ο Γιάννης Αναστασίου που βγήκε στο γήπεδο με μια πένθιμη γενειάδα. Παραμύθι. Σότο πούλαγε ο άνθρωπος. Από το πρώτο κιόλας πεντάλεπτο φάνηκε το έργο. Ο Παναθηναϊκός ήθελε το «Χ», το 0-0, πήγαινε στα… σίγουρα. Και βλέπουμε την άλλη εβδομάδα στη Λεωφόρο, εκεί όπου θα πάρουμε τη βίζα για τους ομίλους του γιουρόπα.

Φιλότιμη, εργατική η Καμπάλα, αλλά άπειρη. Και ανίκανη να εκμεταλλευθεί τον έλεγχο του παιχνιδιού που της είχε παραδώσει σε μεγάλα διαστήματα ο Παναθηναϊκός. Ναι, έδινε, παραέδινε δικαιώματα ο Παναθηναϊκός στο ανύπαρκτο αυτό ποδοσφαιρικό μέγεθος που λέγεται Καμπάλα. Και οι γηπεδούχοι στους ανοικτούς χώρους, στους αφύλακτους ανοικτούς χώρους από τους φιλοξενούμενους, χωρίς αντίσταση άλλαζαν άνετα το τόπι, και κατέβαιναν μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Μέχρι εκεί, όμως. Ήταν ακίνδυνοι.

Ο Παναθηναϊκός, αν δεν το ‘χουν πάρει μυρουδιά οι υπεύθυνοί του, χαμηλώνει στην Ευρώπη. Χάνει πόντους. Και εκτίμηση.

Διαβάστε ακόμα:

Σε τι υπερέχει του Μαρινάκη ο Κριστιάνο Ρονάλντο