«ΗΡΘΕ» Η ΑΕΚ 3-0 ΜΕ... ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

πηγή: Intime
 

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ και κέρδισε με ένα άνετο και ξεκούραστο 3-0 τον Πλατανιά. Ό,τι καλύτερο για τους κιτρινόμαυρους που με την βοήθεια των αντιπάλων τους κυριάρχησαν ολοκληρωτικά, αλλά και έδειξαν αδυναμίες αγωνιστικές, τέτοιες που εύκολα διορθώνονται.

Νίκη-δήλωση ότι θα κάνει πρωταθλητισμό ήταν αυτή της ΑΕΚ. Από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξε αποφασισμένη για το αποτέλεσμα, που τελικά ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για το ματς της πρεμιέρας, πιο συγκεκριμένα για την ΑΕΚ, χωρίς να βάλουμε στη ζυγαριά τον αντίπαλό της. Ο Πλατανιάς δεν κατέβηκε στο γήπεδο να παίξει άμυνα. Τον ενδιέφερε μόνο να μην φάει γκολ, με το χειρώτερο τρόπο. Καμμία προσπάθεια να κρατήσει την μπάλλα, ήταν ταμπουρωμένος πίσω και περίμενε την ΑΕΚ.

Μέχρι το πρώτο γκολ στο 27 που το βάλανε μαζύ ΑΕΚ και Πλατανιάς οι γηπεδούχοι επιτόπου φρενάριζαν το ρυθμό τους πριν πατήσουν την περιοχή των φιλοξενουμένων. Επειδή και οι 11 του Πλατανιά φύλαγαν τα στενά. Πώς να βγουν οι «τρύπες» για να σκοράρουν οι αεκτζήδες; Κάθε σέντρα, κάθε πάσα έβρισκε τοίχο.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν καλύτερη απέναντι στον εμφανώς κατώτερο αντίπαλό της. Και επιπόλαιη, όμως! Το γρήγορο 2-0 στο 47 και η σταθερά παθητική στάση του Πλατανιά απονεύρωσαν την ΑΕΚ, έβγαλαν την πρίζα και διέκοψαν την παροχή ενέργειας δημιουργικής.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος θα το βουλώσει το στόμα του Τζιμπούρ